Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citroen ba
Vlaška posla, svaki dan seljadija dolazi sa pala i sokoca i peljuši naše građane... Treba legalizovati eksplozivne naprave na šarafe, pa kad pođe skidati ,da im skupljamo ručice po asfaltu
Promjenio lav :)
yebalo majku svoju, dajte barem dozvolite ljudima da mogu koristiti oružje, da se riješimo ove divljači.
Staces dzankoza nisam vidio obican klosar nemozes reci,nisam snimijo ondaje bivsi hipik stose zaposlijo preko stele.Pa stvarno dokle ***te juga i bih,SVI KRADU I TACKA...
Sadake podjeli,šteta jest al dobro je pa nisu naišli piromani.
Nekom zafalile zimske gume. Komedija, ali bice jos komedije, iz godine u godinu je sve losije i losije, a pocelo je od grozno. Birali - dobili. Sad sutite i uzivajte
Mora da ovaj vlasnik radi u državnoj službi, pa ih stvarnost malo udari po glavi
hahahahahahahahahaha...
...set "lopov" šarafa četeres marki, i mirno spavaš.
neki vlasnik istog ili sličnog vozila ošajco dobre felge+zimske gume pa ponudio maloljetnim gilipterima 10-20 eura da mu ih odrade. profići bi maznuli cijelo auto, ne bi se zaje8avali s toliko dugotrajnim fizičkim radom.
_"Dodao je da se ovakve krađe često dešavaju ispred zgrada na Stupu, te da je sramotno da na 10.000 stanovnika, koliko živi u novoizgrađenim stambenim zgradama, nema policijska stanica u blizini." 10.000 stanovnika živi u ovom naselju? U ovom spletu slijepih crijeva? I svi oni troše vodu, a da nije proširena mreža. Stoga su redukcije. A sada na temu :)))) baš mu lijepo stoji ovaj automobil bez točkova :))))
tockovi od ranije poznate policiji
Trebalo ih je popaliti sve redom. Vidite li gdje su ova auta parkirana?? I oni hoce policiju. Da vam policija radi kako treba svako jutro bi vas na autu docekala kazna za nepravilno parkiranje.
Prodajem felge za citroena, kao nove povoljno!
Neki dan sam vidio policisko auto sa ćelavim gumama pa su imali cijelu noć za montažu istih, parola svali sve na lopove.
pederu nekom intetesantne tvoje gume i ti pistavio na klix e jesi paksu pravi
I kaze pezo, reno...citroen. Na citavom autu samo gume valjale. Nema bez svabe nista.
Moraju bit prvaci kad non stop imaju posla. Ponudi tog renoa ili citroena za passata istog godista pa vidi sta ce ti ljudi reci.
Japanci prave najkvalitetnije motore, svaki servis koji je i postojao za ta auta je propao jer jednostavno nemaju posla...ne cvjeta posao kao serviserima za francuska vozila. Jedina mahana im je limarija, truhne ko ludo. Nema bez svabe nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da si imo celicne felge sada bi ti bile i dalje gume na auto. Haj ba kada vozas ovo imas para i za 4 felge s gumama