Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi, matere ti, žlipe žlipavog i jednog i drugog. Čovjek da ih u zubima nosi. Poslati ih na koridor da rade, da se malo razviju a ne u zatvoru džaba ih hraniti.
Vidis ta ti nije losa. Sve ove lopovcice treba na radnu akciju. Sto se tice ovog stanja po Sarajevu tu su donekle i gradjani krivi. Znam dosta likova po Sarajevu, zna ko mu krade kaze ne smijem mu nista bojim se na djecu ce mi udarit. Ama sredis ti njega, a za djecu se kume metak odmah daje. Ukrade mu auto i kaze mu gdje je da kupi opet svoje auto. I ode bogalj kupi svoje auto. Pa ne bi ga uzeo taman da ne bih imo sta da jedem. Da je u pitanju ona metla u avliji, trebas ga slomit. Nije stvar u metli,ona 3 marke kosta, al brate obraz je bitan. On kad ti obraz odnese pisaj se ti posle.
eeee hoćemo mi demokratiju, Jbala nam je mater. Ne smiješ im ništa, ja bi mu kožu zgulio.
pa ubijte govna odmah i rijeseno pa kad neko sljedeci krene da krade razmislit ce hocel zavrsit kao i njegovi prethodnici ne ovako jos je dobro biti lopov danas, pa vidi politicara, zive kao lodovi, znaci sto vise krades veca si faca i niko ti nista ne moze.
Kad neko krade treba ruke da mu se sjeku, a kad ubije bebu neeee tad psihologu treba poslati... ccc kad citam ove komentare zgrozim se
Je3em li im oca i majku i sve mrtve i žive.
ova dvojica su poznati nasoj nesposobnoj policiji jos od 2001 godine , cak su im i prve komsije policajci koji uredno kupuju "njihovu robu " a neiskljucuje se i mogucnost da su radili po nalogu komsija uposlenih u mupu
Odmah te lale na perdu il'kolac.Jebase nam drzavu i ovo malo sto je ostalo..
SVAKA ČAST POLICIJI UHAPSILI STE VRHUNSKE KRIMINALCE.SVE ŠTO STE IZLOŽILI DA STE ZAPLIJENILI NE VRIJEDI VIŠE OD 200O KM.NASEREM VAM SE NA VAŠ RAD
BAŠ SI INTELIGENTAN IMAŠ INTELIGENCIJU NA NIVOU JEDNOG ORANGUTANA
I kakva nam korist što su uhapšeni. Igla u plastu sijena. Uhapšeni ali najviše za par dana biće na slobodi a inače ako se slučaju broj kriminalaca smanji samo za 1 rodi se odmah 20 novih. Ima osoba koji se rode kao kriminalci, ali su rijetki, međutim ova neuređena država, nebriga vlasti za omladinu koja nema zaposlenje, nema nikakvih uslova za život, nema perspektive i ukratko omladina (osim onih koji čiji su roditelji na vrijeme hajrovali) NEMA NIŠTA. LOGIČNO DA ĆE SE VELIKI DIO NJIH OKRENUTI KRIMINALU.
Sve ove hohštaplere,lezihl***viće,klošare treba na koridor 5c na tucanje kamena i prisilni društveno korisni rad,u zatvor samo na spavanje.
Jbt. ovi ko da su kanili bravarsku radnju otvorit ???????
Vlast u Sarajevu ili da promjeni zakonodavstvo i strpa u zatvor ovaj olos na dugogodisnje kazne, li da nam ododbre nosesenje oruzja. Ako ne mogu da nas zastite, da nam dopuste da se sami branimo. Ovo ovako ne ide,oni kradu, otimaju,mi smo kao ovce za sisanje.Njima je sve jedno ,jer u zatvoru ne rade nista i imaju hranu.Uvesti kao u Americi zakon, po kojem trece kazneno djelo daje najmanje 15 godina robije, pa bi mnogi razmisli da li bi krali i otimali. I to 15 godina rada u kamenolomu ili rudniku, nema dzabe hrane.
Hajde klix mani crnjaka pred vikend,pusti nas za vikend da uzivamo u iluziji da nam je sve potaman.
zašto molim te lijepo naša "gospoda" kriminalci ne bi malo radili, kopali, čistili ulice, korita rijeka isl. sve ovo treba strpati na 2 kvadrata i od 6-18h poslati da rade i čiste okolinu...
Hoce li i njih mjesecar zastupati?
Ja bih samo da se uvede smrtna kazna, pa se PUŠI!!! ;)
gdje su pederuse/muske torbice ?
Nema,ukrali jedan drugom..
Trpaj vnago u ćuzu!!