Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ja kad dodžem is sela u sarajvo, samo se tranvajem vozam, ha ja.
Menj kao svakodnevnom ucesniku u saobracaju motori predstavljaju najveci problem
@Hiperboreja Kad sam se rakije napjo resetirao sam se, više ni ne znam ko sam
vec au divljaci poceli divljati...sta ce biti na ljeto kad dodje dijaspora!?
@h8er_ kako kome
@test_test Citav dan se kurcio i dokurci mu neki samo da ostane ziv da ovaj strendzer nezaplati
Čim je motor u pitanju odmah se spominje divljanje, pendreci, policija itd... a to sve pišu ljudi koji nisu sjeli na motor u životu.. da probate sarajevski promet, pri najnormalnijoj vožnji, vidjeli bi kako je vozačima motora.. oduzimanje prednosti na 20 metara, naglo kočenje, promjena trake odjednom bez žmigavca... seljačine... u Splitu 20 puta više motora a ne padne ovoliko raje jer postoji kultura prometa... a ovdje odmah krmininalac! divlja! ubija! droga! MOTOR BOALN!!
Nema MILICIJE da ih malo isklofa pendrecima za dorucak rucak i veceru.
Sta radi policija NISTA, pa divljaju cim sunce svane, imaju li oci usi ili se ceka mrtva glava.
Prvi vijesnici proljeća! Mješalica i Motoristi...
Cast iskrenim ljubiteljima motora a ovih manijaka sto jurcaju gradom nije mi zao sta god da im se desi.
danas sam ovoga sa motorom gledao baš je tražio đavola i na kraju dobio žao mi samo vozača automobila
da li je poznata nacionalna pripadnost ucesnika nesrece?
Sin od Ize Krmeta Spahovica
Policija je kriva najvise ,evo svaki dan prosetajte od skenderije do malte 20 ce ovakvih koji idu 150 na sat proci pored vas da ih ni vidjeti od brzine necete ....
Karinas motorista, guzi ga po gradu vec neko vrijeme i cijepa... Eh eto. Naravno on ce reci kako su motoristi ugrozeni, a pritom se provlaci izmedju auta 120 na sat. Haj zdrao ba.
biciklo zakon, może se i bez zuba vozit
Vidio sam bas ovakav motor kako prolazi kroz crveno neki dan. Rekoh daj Boze da se dozove prije nego bude kakav belaj. Kad evo, izgleda da se nije dozvao na vakat... VOZACI PAMET U GLAVU VISE !!!
Ovo neki posteni i uzorni gradjanin, koji postuje saobracajne propise i vozi po ogranicenjima brzine.
Hoce to kad se vozi veleslalom na glavnoj.
Nedaj se Benjooooo
nadam se da nije povrijedjen i oscen trotoar isperd predsjednistva BiH inace svjetsko cudo pregalackih ruku u koju je utroseno 62 triliona tona kamena kojeg su od eufrata i tigrisa preko rijekle nil do miljacke donijele vrijedne ruke SDA omladine i staretine.Sa pjesmom na usanama ovu radnicku akciju sarajevo - sarajevo radilo je 90 000 SDA ovaca od 1992 do 2107. Trotoar je UN uvrstio u svjetsku bastinu i kulturni spomenik nulte kategorije.