Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakvo čudo,zabraniti ove romobile to su kamikaze
To ne umanjuje činjenicu da letaju k'o muhe bez glave,mani se sarkazma
@220 Ne laj kompletan ti okot tvoj natakarim znaš dobro na šta,a posebno ono što tebe okoti
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A odkud auto na trotoaru?
Sigurno htjeo da ga zaobiđe.
ja da sam osiguranje niti jednu stetu ne bi ovdje isplatili pa nek placaju iz svog dzepa kad ne znaju voziti
Kultura vozača romobila i poznavanje pravila vožnje je ravno 0. Ali ovdje vidim auto na stazi za bicikle, udario vozača romobila!!! Koliko god da su ovi prvi kreteni, ovaj sa autom je pokušao da ubije nekog. Mobitel i volan ne idu skupa!!!!
@izojeoko kakav romobilas ne izlazim iz auta guzica me boli od sjedenja. Volim da sam pravdan cak i kad ja pogrijesim. jel tesko tebi i ostalim biti realan? auto je na sred biciklisticke staze!!
U zadnje vrijeme najveci debili ovi sa Romobilima ostavljaju romobile gdhe god stignu sevap uzeti čekič pa izlupati gdje god vidis Romobil ne propisno ostavljen..
Evo ja sam vozac, nikad nisam vozio romobil, ali vala sevap je izlupat i auta parkiraja po trotoarima, sevap izlupat svakog kretena koji upali sva cetiri i ode na bankomat a najveci sevap izlupat one papke, koji parkiraju X6 ispred doma zdravlja na Ilidzi a parking preko puta, nego zao platit 2 marke!
Fico je u klasi romobila, moze i on biciklistickom stazom.
Ovi sto stanu na romobil vjerovatno kontaju da dobiju neke nadnaravne moci i da uopste ne moraju pratiti sta se desava nego samo ici pravo 150 na sat
10 puta mi u 3 mjeseca evo od 1 januara sijece cestu i oduzima prednost na skretanju na otoku most, bez gledanja, i kad mu svirnem, ko fol stane pa nesto hoce da se svadja, ****m bas usta, neka vas udaraju kad ste stoka... stoko kad vozite cestom, ucesnik ste saobracaja isto vrijedi kao za automobile, semafori, znakovi. Ako niste znali, poserem vam se na romobil
Naravno covjeka mi je zao .Al ove zuje sz smrt .Bolje i sigurnije je 1000cc vozat vec ovo.Ovo bi svulud ja bi zujalo ja bi se kretalo kao pjesak po zebrama
Romobili su ok ali mi nemamo infrastrukturu za to. Jednostavno nisu predviđeni da voze po našim saobraćajnicama i sve dok se ne ispune preduslovi iste podhitno treba zabraniti.
Na kur.c Čaćin se popeo.
Pa neka i dalje jure sa 40 na sat preko pjesackih ili preko semafora... i neka ginu ... umjesto da sidju sa romobila i predju na siguran nacin.. da ih svako moze uociti na vrijeme.
Da, na pjesackom prelazu se prelazi kao pjesak sa biciklom ili romobilom pored sebe. Zakon tako kaze
Ne palamudi, auto se nalazi na biciklistickoj stazi.
sta ce auto na biciklistickoj stazi
Otkud fićo na biciklističkoj stazi gdje voze i romobili
Sta treba da se dogodi da bi se neko pozabavio ovim problemom...? Ko treba da strada..?