Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narode i narodnosti. Samo polako. Propast je neminovna. Nema razloga da toliko srljamo.
Konacno naletili na nekog policajca sa velikim m....a.
Dvoje ranjenih i niko ne zna ni imena, ni šta je bilo. Pa valjda su ranjeni odvezeni u bolnicu. Samo ih tamo pitaš šta bi i to je to. Ali svaka čast policiji, napokon rade svoj posao i momci radite ga još bolje.
Šta ćeš, diplome se sve teže kupuju, pa siromašniji djeci kupuju pištolje i fine noževe, jer vazda je bilo: ko uči - zna, a ko krade - ima.
Ne razumijem zasto nik9 ne mijenja onog Nefica sefa sarajevske policiie.Sarajevo je postalo pravo gnijezdo gangstera zahvaljujuci Neficu.9d kako je on na celu policije, misevi po Sarajevu kolo vode.
E cuuuj, gore su bas pitomi ljudi!!! Bas me cudi.
Potonuti ne možemo,a spasa nam nema ............svaki dan belaji
Ako je i policija pucala, najzad je bila gdje je trebala biti. I slažem se da je ovo pravi način ozdravljenja društva, pobiti kriminalce, nažalost takvi obračuni mogu dovesti da stradaju i nedužni. Kamere treba postaviti, ali mislim da nas tu uglavnom lažu. Lagali su nas za kamere u vozilima GRAS-a nakon ubojstva Denisa Mrnjavca.Pisali su mediji za nekih 20 kamera na Vilsonovom šetalištu - odlično su postavljene, ja naime nisam vidio ni jednu jedinu osim kamera na ambasadi Turske i UNHCR-ovoj zgradi, a te su kamere tu bile i ranije.
Jednostavno je. Nezaposlenost, siromaštvo, nekultura = visoka stopa kriminala.
Ako ih je policija izranjavala,onda svaka cast.Jos nadam se da ih je ranila smortonosno i da umiru u agoniji. Ne preostaje nam nista drugo nego da policija pocne da poteze kao i u USA. Svakako je sve odavno sve otislo u tri PM. Naravno,za ove sitne kokosare metak u celo,a za krupnije lopine,kapitalce poput politicara,vjesala na M.Dvoru !!!
I gdje baš na širokaći. To je umjetnička kolonija...
Napokon-Policija pucala. Vala je i bio vakat....
E to ti je kad pravosudje pusta na slobodu pa ce sad i policija da strada i neka ce samo nek se roka za sve je kriva drzava hem sto nema zakon hem posla i sta ocekivat normano kriminal
http://www.youtube.com/watch?v=u6mYGcNgKn8
Neko je policiju pritisnuo pa su poceli raditi svoj posao. Podrska policiji...