Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od prije poznat policiji ce biti uhapsen I pusten jer nece biti "razloga" za zadrzavanje u pritvoru/zatvoru i jer "ne predstavlja" opasnost za prolaznike, ljude, gradjane, grad... ?!
Svakodnevni događaji koji nas prate su metoda zastrašivanja. Ove kriminalce kao da neko plaća u METODI ZASTRAŠIVANJA naroda. U sinoj neimaštinji treba skrenuti narodne misli sa bijede, finansijskog kraha i dovesti misli u fazu "SAMO NEK' NE PUCA". Kad počnemo o tome razmišljati, vladajuće elite su mirne i mogu da čine šta žele sa narodom i da ga drže u jednom mirnom stanju.
E,KAKO JE SARAJEVO NEKADA BILO DOK JE BILO MULTIETNIČKO.
@marko marulić, ti si u krivu, totalno! Kriminal je na snazi, a kriminalci su bez vjere i nacije!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro je dok u svim tim bombaskim napadima stradaju samo materijalne stvari... Svaki put kada procitam ovako nesto stresem se i pomislim na moguce ljudske zrtve. :(
Kreteni Sarajevski,..........
la fuj
Zali boze dugogodisnjih austrijskih ulaganja u ovu zonu sumraka.
ulaganja? blentove oni su maksimalno iskoristili svoj period ovsdje
SDA HVALA TIIIIIIIIIIIIIIIII ALIJA HVALA TIIIIIIIIIIIII
Čitam komentare i moram ipak pojasniti malo neke stvari huškačima iz "entiteta".Sve ove stvari se i dešavaju kao posljedica srbo-četničke agresije na BiH. Pojasniću : 1. oružje zaostalo poslije rata i nije pod kontrolom 2. traume poslije agresije tipa PTSP i slične 3. ljudi koji su ne svojom voljom pomjereni iz svoje sredine u drugu u kojoj se jednostavno ne osjećaju dobro što naravno ima ružne posljedice 4. urušavanje pozitivnog i dobrog policijskog i sudskog sistema iz bivše države. 5. stvaranje mentaliteta da se sve stvari rješavaju oružjem. itd itd.......
ps Još moram dodati da je i vjerska radikalizacija posljedica rata i agresije na BiH i dolaska stranih vojnika u BiH...........
Poducio Radoncic ljude prosle godine kako se pali i unistava. Piromanska pozuda nezasicena 7.og februara ove godine (kako su mnogi prizeljkivali) i dalje ne popusta.
nepoznata osoba od ranije poznata policiji
Pa neka kada će ministar MUP-a biti kurteš!!! Ovi mu žele dobrodošlicu.
Ovoga ce biti sve vise i vise. Ovjeravanje ce postati metod rjesavanja dugova i ne rascicenih racuna. Zalosno..,
Ako neko hoće mir neka ide na selo ovo je ipak glavni grad BiH i ove stvari su sasvim normalne za metropole.
mislis ko bombe u bagdadu, damasku, afganistanu od kojih svaki dan pogine 150 ljudi? da to je normalno za te metropole u koje hoces da i sarajevo spada.
Porediš kruške i jabuke, ne gine ovdje dnevno 150 ljudi.Svaki veći grad tj metropla ima problema sa kriminalom i ove stvari su uobičajene osim za došlje koji su došli iz vukojebine u Sarajevu pa im svaki pucanj predstavlja treći svijetski rat.
....žvajznulo je, što jes', jes'.......😉
dođe dubrovčanin u Sarajevo i unakaziše mu auto. Stvarno je ovaj grad postao divlji zapad, a policije kao da i nema.
vrijeme je da načelnik policije pozove batmana upomoć
Sarajevo je najsigurni grad regije ...............