Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas u 12 saobracaj lagan, nema guzve svi voze umjereno samo se nasao neki bogalj u Peugeotu starom 20 godina iz trake u traku i umalo kod grasa da nekog covjeka udari u X1 naravno, proleti kroz crveno. Bitno je da je na auspuh privrnuta pista da odaje zvuk Meklarena a, a to sto je svaki drugi zub karijes pojeo to nista, ostalih ni nema..
Zato na dobrinji adis konakovic debeli na adresi mustafe kamerica 9/5 u haustoru valja gudru godinama, a policija se pravi kao da im nikad nije prijavljeno.
zato sto je taj njihov kolega uhljeb iz osa...
Šta mu je Dino?!?!
Grad opasnog življenja!
molim te ako si nervozan dok postis nemoj sjedati u auto ! Ako ti tijelo ne podnosi post nije sramota ne postiti.
svqki ramazan iste vijesi. Jedino autolakireri i automehanicari trljaju ruke za bajram banku. Ako si gladan i nervozan nemoj sjedati u auto ubiti ces nekoga !
Ne rise
Pa i nije TEŽA. Krilo.vrata točak. Da se to opravit za male pare.
Skuplji popravak od auta!!
Nemojte objavljivati vijesti molim vas ako necete barem marke vozila napisati koja su ucestvovala u nesreci. Evo moji svaki dan prolaze ovim putem, zovem na telefon niko mi se ne javlja.
Sigurnosna situacija u Sarajevu, zadovoljavajuca
Ma svima treba vozacke uzeti,samo policija,vatrogasci I bolnica/hitna i caoo...Nije za nas volan
Generalizacija nije dobra.
Bezobraznih ljudi u saobraćaju vjerojatno nema u evropi. Sve dok polica osiguranja se ne bude vezala za vozački rekord pa da ti na svaku kaznu poraste polica osiguranja a na 3 kazne u godini dana budeš gubio pravo osiguranja ili ti ono bude 10 -12 000 na godinu neće se uvesti red. Svaka budala danas ima auto i vozi.
To je najbolje rješenje. Isto tako drastično povećati kazne za alkohol. Samo posjedovanje alkohola u auto treba drakonski kazniti. Ovo o alkoholu spominjem zbog Danke, jadnog djeteta, koju ubiše dva alkoholizirana otpada.
Sta nas ceka tek za bajran kad se bosnje napiju....
Ovaj vozač bijelog kedija je divljao još od kružnog toka, kod Američke ambasade prema zgradi Vize umalo nije izazvao udes.
.:: obzirom da se radi o danasnjih nekoliko udesa bez stranih tabli, jedno pitanje: „Zašto osudjujete dijasporu da divlja po cestama BiH kada to nije tačno“ ? Zavist? Seljakluk?
Katica ostavka ‼️
takoe, trebo je katica kočit ranije. Hebo li ti bakir sestru
pa nije ih on tjerao da poste
Reno ko da ga je asteroid opalio
Ovaj Megan je preko 20 godina star, volio bih vidjeti WV i Opel na ovom mjestu ili Kiu ili Hundai!!!