Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DJEVOJKE-ŽENE SU U OVIH 7-8 ZADNJIH GODINA KATASTROFA OD VOZAČA. NEKAD SU ŽENE BILE OLIČENJE PROPISA VOŽNJE OVO, DANAS JE DNO DNA.
Ne seri mrzitelju zena!!! Ako malo bolje pogledaš svaki clanak crne hronike,primijetit ces da su u 95 % sudara sudjelovali muskarci.
DJEVOJKE-ŽENE SU U OVIH 7-8 ZADNJIH GODINA KATASTROFA OD VOZAČA. NEKAD SU ŽENE BILE OLIČENJE PROPISA VOŽNJE OVO, DANAS JE DNO DNA.
Ovo sa znakom P mora da je vozilo žensko.
Kaznit sve doktore kod kojih idioti prođu psiho procjenu, pa ce onda doktori malo razmisljat prije nego luđaku daju dopustenje da vozi.
Pardon Selmiru Šahinoviču da ga Allah uvede u lijepi Džennet
Nastradalom Arnesu Šahinoviču da mu se Allah smiluje i podari lijepi Džennet,gdje više neče biti pogibije
kod nas zene bas lose voze, ne znam zasto. Imaju neki strah i veoma lose poznavanje propisa. Moja punica vozi x godina ne zna pola znakova niko sa njom ne smije da se vozi.
Kako vrijeme ide, narod sve luđi. Sarajevo ni nalik na nekadašnje.
Treba pocet provjeravat auto skole gdje ove kamikaze polazu, pa nema dana da nije neki sudar, nevjerovatno.
zensko da polaze kod Hamiltona u Auto Skoli bila bi Kamikaza za volanom