Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj burazeru dobro si ti prosao ove budale sto lete uzbrdo obicno ubiju nekog nevinog nego treba vidit ko je staje i odakle je da bagra nepobjegne jedina steta je sto nije mjesto tebe bio kamion sa balvanima ili mikser za beton pa da ga vrati do one pumpe
Gdje ce ovdje preticati..tu se ni normalno ne moze voziti a pogotovo preticati
Evo da vam objasnim, posto sam ja nastradao u sivom mercedesu... ovaj s bmw-om je preticao i uletio mi je brat bratu jedno 7 - 8 banki. kao sto se vidi, pobjegao sam desno koliko sam mogao. sreca pa sam bio sam u autu. od povreda, ruka sjebana od volana, celo od airbaga i prsa i vrat od pojasa. Sreca pa sam bio u mercedesu, da je kakvo manje auto, ubio bi me debil. Bmw je slovenskih tablica..
Brz oporavak buraz...
@adisone mafijaš slovenski
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Covjek vozi naku bjesni BeeMWe i misli da su obe trake njegove,...🙈🤪
Da nisu ipak britanske table pa se zajebunio kojom trakom treba upraviti :)
Vjerovatno izlazio sa pumpe kontra smijerom
Pogledaj rudonje Okuka .puna linija podzid iz kojeg ne vidiš ni tenk da ti ide u susret i on pretiče.......Uzeti dozvolu makar na 10 god.
Vidi idiota majko mila ccc
Hahahahaha evo direktno izvinjenje Niksica bosnjacima zbog dogadjaja iz Srebrenice.
@SamoSDAvolimJA zaboli nas
Kako je ovo izveo da se direktno sudari sa autom iz druge trake kontra smjera!!!
@gooUser19091985 Pa tako se obicno i dese sudari glupsone
@gooUser19091985 glupsone