Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha kiša, ha snijeg, ha poledica, ha suho, neki jednostavno opale po gasu podjednako. Brzina, nepažnja (zanimanje mobitelom, multimedijalnim uređajem i drugim drkalicama za vrijeme voženje) i eto problema. Jedino ako, ne daj bože, nije kome pozlilo za volanom, to je druga priča.
@drinajedinaa mrs
@drinajedinaa jesi ti prirodno glup il treniras negdje?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Novi zakon će smanjiti broj nesreća! Hoće ali u Q! Čovjek za volanom, ne smije biti nervozan! Samo se zvijera unaokolo ima li milicije i radara! Nego, razmisle li novinarčići o posledicama objavljivanja ovih fotografija, sa ful registarskim oznakama, Sigurno ste pitali vlasnika vozila da je SAGLASAN da ovo objavite! Treba li familija putem portala da vidi da je neko unesrećen! Ipak nema smisla, zaista!
@orion101 ako familija jos ne zna, treba pod hitno saznati pa bilo to preko portala ili na neki drugi nacin. Ako mislis da ti policija to saopci suptilno i sa pripremom i da ti saopci na vrijeme, varas se. Da nisam dozivjela nesto takvo, slozila bih se s tobom, ali posto jesam, ne mogu. Familija treba hitno saznati da se nesto desilo, pa na koji god nacin, dobar nacin ne postoji..
@fragola ima desetine vrlo ozbiljnih razloga zbog čega je sporno objavljivanje takvih fotografija. Ako ništa, da se komšičuk i dokona čaršija zlurado ne ismijavaju. Da li djeluju na preventivu? Pa i ne... nešto što svakodnevno gledaš ne ostavlja dublji dojam! Makar i površna analiza uzroka i kako je došlo do nezgode, bi bila poučna, edukativna i vaspitna. Kad je čitava vijest svedena na naslov, onda to ima drugu pozadinu!
hvala bogu da je ostao ziv , a alfa ce zavrsit na piku nikad udarana svi servisi uradjeni prvi vlasnik itd
Pošto felge?
Ovo je bilo kurcenje vozaca alfe i ocigledno gas do poda nabijajuci brzinu se ubacuje mercedesu koji ga naravno stize i bukvalno raznosi jer nije mogao stati zbog mokrog kolovoza a vidjet ce se sve na kamerama dionica je pod video nadzorom
Povrijedzenim brz oporavak želim i drugi put pamet u glavu a ne loše gume i brzina i loše auto staro nemoj te da vas vodi ludzak ispred sto leti u smrt i hajca situaciju.
alfasi su poznati po normalnoj voznji
daj boze da je imo taze zimske gume na ovim alufelgama,...
Ne valja voziti brzo.
Ljudi,lagano.....pada snijeg,loše gume........kuda?
balijska posla
@lukobojovicturcin koje portale, bas imaju struju?
@lukobojovicturcin koje portale, bas imaju struju?
Kako su to uspjeli kad automobile mozes na prste nabrojati
i fildzan državi sve je moguće
@Netixba Ma lave cesto prolazim tuda halal im one 2,5 km samo da obidjem Sarajevo ali stvarno nema zive duse na njemu bas mi nest smjesno da su se stigli
Alfa se rastopila
Snijezna mecava a hairlije garant po gasu
alfa od kartona
@BezrepaMarva Istinu pises jedino kada je malo auto onda si ga nebo ko zuti nista bez haube od 2 metra