Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos mi samo nekoliko desetina 'lajkova' fali do 22 hiljade. Kad dođem do te brojke moći ću reći da imam jednak broj hiljada lajkova i centimetara u gacama. Hvala svima koji su pomogli.
Et ti par pa mi vrati haha
Hvala ti Ares. Odužiću se, svakako.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sada ce omar mjesecar reci :mladi lavovi posli da nesto zarade,nisu oni tako losi kao sto vi mislite.
Na pumpama nas oni sa pištoljima svakodnevno pljačkaju, doduše rade za gazde koji su pravi kriminalci, pa nikom ništa.
I za ovo su cuke krive....ovo su se cuke prerusile i opljackale pumpu ili sta vec....
dvije benzinske pumpe iodranije poznate.......razbojnicima, a Razbojnici iodranije poznati policiji
pa to momci dabogda vas nikad ne uhvatili
Milicija aktivna od pape do pape...
Papa vrati se
Vraćam se na Klix nakon posjete Sarajevu i Papi Mogu samo reći Svaka čast Sarajlije na organizaciji i gostoljubljivosti, osjećao sam se kao da su oko mene svi moji, Katolici. Hvala. Nadam se da će se i Zenica ugledati.
cim je papa otiso u sarajevu sve po starom nazalost
Samo naprijed, šta nam jadnim i gladnim drugo ostaje nego da se snalazimo kako znamo i umijemo da nam djeca ne umru od gladi. Naročito je zgodno dolaziti do novca na ovaj i sličan način jer i kada te uhvate, privedu uzmu izjavu i puste te kući. Iza toga nikome ništa, pojeo vuk magarca bez obzira o kojoj sumi se radi, svjeeno, 100 maraka ili stotine i stotine hiljade maraka kao npr. Čaušević Kemal. Niti ga ko sudi niti ko priča niti piše o njemu. Pao u zaborav. Što li Bože??
Da li ste znali? Ako bi na papir napisali svoj broj godina i dodali na njega broj 2, pa dobijeni broj pomnozili sa 6, zatim oduzeli 4 i dodali polovinu dobijenog broja, ocigledno je da imate olovku.
ahhahah a ja se dala u matematiku i racunanje prije nego sto sam stigla do kraja poruke
Može i na digitronu na mobitelu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)