Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znamo da li je upitanju tuča, a na kraju prethodila je tučnjava. Tumači
pa neka je.
@BulevarViskija ne umori li ti se mozak vise od ponavljanja jednih te istih rijeci, ti kad ustanes ujutro umjesto dobro jutro ti kazes "sda taliban" nepismena sda sirotinja"
Majstore zadnja... majstore zadnja! i ja šta ću!? moro izać'
Migrant Bez Karte. BAGRA
Za ovakve maksimalna kazna. Svi želimo bolji javni prevoz ali podržavamo divljaštvo. Mi se vozimo u užasnim autobusima ali naša djeca će u još gorim ako ovakve ne spriječimo.
@sda-leprikoni vasa djeca ce ubrzo biti gora nego ovaj sto je razbio staklo
nek razbijaju, kad nema kamera u gradskom prevozu, ništa ne možeš dokazati. Kamerom dokazes i natjeras ga da plati štetu, plus kaznu.
A ćuj pa zar i građani razbijaju autobuse ko bi reko ko-bili se nado
Pa će biti nema autobusa. Kako će ga i biti.
I ne čudi me kakvih se sve prigovora na svoje komentara na slušam. I kakvih se cura nagledam, opsjednute foloverima i lajkovima i imaju muževe i momke i meni još prigovaraju što ja nemam. A kad se pokušam zaljubiti odguruju me od sebe, ignorišu, prijete, zovu psihopatom. Kažu nađi sebi neku drugu... A srce im se usijalo od zlobe!
Ima ovih glupana što nemaju posla a u kući ih niko ništa ne pita pase prave pametni traže pravopisne greške u tekstovima. Patnici.
lobanje iz sdooo
tučnjava !!!
Ja sam dojavio ovo bila je tuca i u tolu je ratbijeno staklo
Lijepe Sarajlije i sarajevski odgoj!Fuj!