Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah kad god onaj kaze da je sarajevo najsigurnija metropola, odma dan poslije 20 krađa, 84 pucnjave, 4 tuče itd itd
debili kuci pa se pucajte, moze neki prolaznik nastradati !
dobro moj ti 1984 kako bi ti rjesio problem te vase maloljetne delikvencije ? Jeli to ti djelis cvoke po ferhadiji
Ko u filmovima jbt :)
Prrrrrrraga
What's up in the hood???? DRIVE BYYYYYYYYYYYYYY
Nedaj boze da sutra opet zarati a sa ovakvim budalam i nesposobnjakovcima u rov - pa ti nebi mogli cetnika od 100kg na 10m sa RPG.om pogoditi.
grad sa najvise ranjavanja u - potkoljenicu, nadkoljenicu, podlakticu, nadlakticu, a nadje se i pokoji nozni prst... tako da.. panciri za torzo vam ne trebaju :-D
metropola, kako je
plačaš visoki porez i namete kojekakve državi, a nikada ne znaš kada će te čopor pasa rastgati ili neko slučajno "zaheftati" na ulici (očito da niko ne pogađa koga treba da pogodi)... hoće li nam ta "država" barem dati pancire i pištolje pa da se sami branimo ili šta?
Hrvatska usla u Evropu, nasi se rokaju po cesti, bravo. Hrvati slave, Srbija se priprema polako za Evropu a mi na Ajvatovicu na konjima, bravo.
Igrali se ljudi "ta ta"
I ona neko kaze: 'Ti budi soludan i pristojan niko te nece dirat', jest jest i vode se napit!
aa jebt malo prije sam sa trudnom zenom tuda prosao,ma nista moramo pancire polako uvoditi u modu,moze zastiti od cakije i manjeg kalibra
Ja sa zenom i djetetom sijedio u At'Mejdanu kada se desilo ... sega jos nastavise jedan pored drugog da se voze ... naravno ovaj je posle ubrzo sto je pucao
a meni djevojka kaze ajmo do grada prosetat ... pa nisam budala xD
Ne mogu ti opisati koliko mi je drago sto imas djevojku,ali aj to, al sto nisi budala e stvarno evo lajk od mene svaka cast.
kako je tek meni drago sto si lud ispo ma jooj e stvarno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa vidiš da ovo lokalni kriminalci ne znaju da gađaju, ili je potkoljenica u pitanju ili fula kao večeras i ko zna koji put prije. Tako da ta konstatacija da je Sarajevo siguran grad donekle stoji.
ne radi se o tome da ne znaju da gadjaju nego se iznad koljena se smatra teskom tjelesnom povredom, ispod koljena laksom...
Sarkazam prijatelju, sarkazam.
jedno sasvim normalno poslijepodne u najsigurnijem gradu u regionu
pun mi je vise klinac ovog "necemo otkriti identitet".. pa de da vidimo koga treba da se bojimo, majka mu stara!! ili da se svi skupa zajedno naoruzamo do zuba, pa kom opanci, tom i dzeri!