Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Provaljeno u prostorije jeb€nih svjedoka
Žalosna je multikulturalnost pojedinaca koji komentarišu bilo šta na forumima .Ali neznanje je majka drskosti stoga pored negativnog događaja fascinantna je pismenost i način izražavanja naših sugrađana u tolikoj mjeri da baci u drugi plan događaj o kojem je vijest uopšte,ali se bar čovjek ismije tolikoj količini gluposti na jednom mjestu.
Ulazim u prostoriju, uzimam laptop i neke papire... Okrecem se kad ono soba puna svjedoka :D
ebo svjedoke , e cuj ti ovog lopova nije pare uspio zastekat ni potrosit cc
Podoji tatu, zalij mamu i pozdravi cvijeće keru
Mirnes Memisevic nije Sandzo vec Sarajlija i sebi je dao nadimak spiderman
Mozda lazu ima li svjedoka da je bila provala
Pljuc Pljuc ISLAMSKA POSLA Hrrrrak PLJUC
yebo svjedoke, nek njemu nista nije bilo
jel bilo svjedoka muhahahah
Tolerancija i suživot u Najnovijem Pazaru.
pa joj kad vako procitam ove clanke onda bas vidim da se ne isplati raditi,evo obio uhvate ga saslusaju,i aj lagano kuci.hehe.i nikom nista
Sanđo 100 %, drugo nema
multi-kulti na djelu