Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Revizori pooštrili svoje mjere, pa i huligani svoje...
A ovo vala prelazi sve mjere..
mora se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije lako ni tramvajdzijama vozit raznoraznu stoku u tramvaju
Ma ovo nije stoka.. za ovo nemam riječi da nazovem... ccc.. BOŽE SAČUVAJ!
treba uvesti kamione za prevoz stoke da saobracaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije strašno koliko je užasno..... :(
Lakse je komentarisati osobama koje su imale priliku vidjeti ivaj dogadaj.Kao prvo momak je prvi bio napadnut od strane vozaca koji je zahtijevao da kupi kartu ,sto je momak i ucinio gdje su potom nastale,ali na tom bi se sve i zavrsilo da vozac nije napao momka,poderao mu jaknu i napravio masnicu na vratu.Neznam koja bi budala tu ostala ravnodusna.ko bi bio lud i presao preko toga.Ja bi pod tramvaja obrisala vozacem......
Ne branim ove huligane, ali ima i svakavih vozača. Vrijeđaju, psuju, prijete i šta očekuju da će ih revizori braniti zbog njihovog mangupluka.
Nerazumijem sta radi taj narod koji se vozi u tramvaju, ima li uopste muskaraca koji se vozaju u tramvajima ili su sve pick1ce, izvinjavam se damama.
Boze baci ciglu al' budi precizan!
Vazda se švercam evo ima 5-6 godina, kad god dođe revizor, fino kažem "Na slijedećoj ću " , bilo je normalno i papaka pa se kurče nešto, al' iskuliram.. Samo fino pitaš "Nemam majke mi kartu, mogu li ja dvije stanice ( šatro)?" i prođeš lagano.. "Lijepa riječ i gvozdena vrata otvara"
BILA SAM U TRAMVAJU KAD SE OVO DESILO,MOMAK JE NORMALNO USAO I KUPIO KARTU SEBI I DJEVOJCI KAD MU JE TRAZIO KARTU,JER VECINA AKO NISTA PROBA BEZ KARTE,KAD JE ZATRAZIO KARTU MOMAK MU JE REKO NESTO TIPA "MA DAJ ZA DVIJE STANICE BLA BLa" ONA JE OVAJ POCEO SE MANGUPISAT MOMAK JE BIO S CUROM IISKLUIRO GA,KAD JE KRENUO IZAC NA TA ISTA VRATA NA STANICI KOD AMBASADE,OVAJ VOZAC JE VIDIO DA MU STOJE REVIZORI I OSIGURANJE PA SE PROMANGUPISO I CAK MU JE REKAO HAJD HOCES DA SE POBIJEMO,MOMAK IMA 60KG DVADESETIH GODINA A OVAJ VOZAC IMA 100KG MOMAK MU JE ODBRUSIO KAD JE ON OPET NESTO POCEO DA SERE FRAJER GA UDARIO SAKOM OVAJ IZLETIO ZA NJIM DJEVOJKU POVUKO ZA RUKU ONDA GA JE LIK OPLAIO NECIM NEZNAM,AL OVI VOZACI SE PUSU PUNO NIKO INEBI BEZ RAZLOGA TEK TAKO REAGOVO,STRASNO,AL DOK GOD OVAKO SE PONASAJU SA LJUDIMA BICE I BELAJA...NEK SPUSTE LOPTU PUNO SE DIZU.
Ne podržavam nasilje, ali ako je tako kao što kažeš, onda je dobio što je tražio.
Aemee de Terre nemoj me nazivati glupacom,pod nekim nickom mora da si grasovac TACNO STOJIM IZA SVOJIH RIJECI STO JE TRAZIO DOBIO JE NAPADAJU STARCE,STUDENTE,ZENE,DJECU A MANGUPE ZAOBILAZE I TREBA IM OVAKO PODRZAVAM OVO NEK IH SVE POBIJU,SMRADOVI KOJI SE NE BRIJU,NE SISAJU,SMRDI IM IZ USTA NA ALKOHOL,NOKTI IM KO KANDZE I JOS NAPADAJU NAROD UZASNI SU I TREBA NOSITI BOKSER.JA BAS SUZAVAC NOSAM ZBOG OVAKVIH,ONI SU GORI OD OVIH KEROVA STO NAPADAJU NAROD...CUJ STO JE POBJEGO ETO TREBAO JE CEKAT TU NA STANICI DA GA NAPADNE 725372 NJIH GRASOVACA KOJE VIDJAMO PO STANICAMA,NEMOJ BITI SMJESAN ... TREBA IH PODAVIT POKUSAVA NEKOG PRED DJEVOJKOM PONIZITI UZASNO
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A sta bi sa tolikim revizorima, nisu branili vozaca
Kako ce kad je frajer bio sa curom, a oni su bili sami...
Welcome to the zOO :D
Sta je ovo,u Sarajevu samo tuku vozace tramvaja.Neznam sta su ljudi krivi,samo rade svoj posao.Pa moraju i oni svojoj djeci zaraditi kruha.Nebi vozio tramvaj u Sarajevu,nema te place.
Vidi ovog papka na slici u trenerci. Uh Kostajnicu li ti j*** iz koje si se dovukao!!
Da Bog sacuva, sad su poceli u sred bijela dana napadat i udarat. Ni preko dana nisi siguran u javnom prevozu
Ova stanica kod Masinske skole je ukleta,svega mi. Prvo,prije sest godina ubijen Denis Mrnjavac, zatim Mevlid pucao na ambasadu, onda se sudarili tramvaji, a sad pretucen vozac tramvaja.
Izginulo je tu i raje u ratu od snajpera
Aaaa neeee, nije tako bilo za vrijeme oneee vlasti. Pa Djidji moj, ja sam spavao u parku, ni cuko mi nije smio prici. A gledaj današnje omladine. Od zla oca i još gore matere! Ma sve bi ja to po kratkom postupku!
Nemoguce , Opet nekulturni turisti iz Japana napadaju naše vozače u Sarajevu :)