Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zapali mu hamera u zgradi, ako izgori i zgrada nema veze, zabi mu
ma ja usput...
Jel moguće da podzemna garaža nema protupozarnu zaštitu? Ovo je isključivo na odgovornost Tibre.
imaju zaštitu ali valjda stanari pregrade pravili i prekinuli dotok vode.
@Dezmond Prskalice sa protupožarnom zaštitom se moraju redovno testirati jer se radi o osjetljivoj opremi. Iz ličnog iskustva znam da nema niko zadužen za garaže u Tibrinim zgradama stanari mogu raditi šta hoće, puno je smeća i ako stanari ne pokupe neće niko ni pokupiti. Pregrađivanje garaža se moglo vidjeti i spriječiti i kazniti da je iko zadužen da obiđe.
Ova prica o prskalicama koje nerade zbog ontervencija stanara fakat smrdi. I lici na pranje investitora i onih koji su dozvolili nefunkcionalnu gradnju. Ovo je 7 slucaj smrti stanara ove godine u tim zgradama i niko nista da poduzme, ispita, utvrdi. A postoje i indicije da zgrada nije nikad prosla tehnicki prijem. Korupcija jede ljude. Fuj!
Inace u Bosni kada covjek ima skupo auto i ne moze da ga proda, sta mu preostaje nego da ga zazdije i naplati osiguranje. Samo zali boze zivota ljudskog ...
Ja mislio kombi t1 materemi
Wow sta treba da se desi još da se pronađu/uhapse/objese odgovorni...
Je li moguće da pomenuti poginuli i podmetnuo požar?
@TheEconomist ne Momak je nastradao dok je pokusavao izvuci zenu i cerku iz zgrade...
Treba provjeriti ko je bio na vikendu od ovih sto leze po zatvorima sigurno je neko od njih da uzme sta love nabrzinu.
Iza tog Hammera stoji jedan veseli čiko "Aziz Amira Hamzic", isti poznat po promjeni imena iz Ismar Hamzic fini ciko Šiša bar uhapsen bio u predmetu sa nekom drogom. Žali bože Čovjekovog života ni kriv ni dužan platio glavom.
Vlasnika Hamera i ovog debila što je zapalio strpati doživotno u robjiju,drugačije ne može situacija svaki dan sve gora i gora !!!
Ja bih tu ublehu na lomaču..odmah. Čovjek izgubio život zbog jednog bolesnog .. poremećenog uma. Za čije interese i koje pare to mogu raditi ti neljudi? Uzeti nekome život tek tako..ccc
Neduzan covjek je stradao, jebes hummer
Cim to vozi Hamera to nije cista posla, tu je kriminal visokog ranga.
Da li ce se konacno rjesiti sigurnost gradjana jer svaki dan su desavanja toliko van kontrole i pravise losih stvari na ovako malom prostoru.
Kaja kretenčina moraš biti pa Humera po Sarajevu vozat a tjesno i za Golfa !
@fbUser1566979624 kakav kreten moras biti praviti pregrade u garazi i na taj nacin prekinuti dotok vode