Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drotovi su svakako invalidi tako da su posteno stali na mjesto koje im pripada
kakvi su nasi policajci, mozda je neko i ispod kola treba provjeriti
dali ovo govedo uopste ima vozacku dozvolu,ne samo da je parkirao gdje nije dozvoljeno nego se popeo i na trotoar,mozda je koju popio od silnih kazni koje stave u svoj dzep.Sramota kakva nam je policija.
Otisli na kafu...
Mogu oni sve, a mene znaju kazniti sto sam maglenke upalio u sred bijela dana, idioti!
ma daj te sta Vam je,policija nasa je olicna cim moze jos uvjek da 20-cvaja pomogne he he he a parking za invalide ,cojek otisao po zenu da joj prebaci kanal serija pocinje ODMAH tu galamite
Haj boga ti, pa oni su najveći invalidi u ovoj državi.
haj što su parkirali na mjesto koje je rezervirano za invalide ali što i na trotoar....
ahaa,,,hoće kako da ne...Budimlić glavom i bradom :)
Familiju im, jazavci pravi.. Samo znaju kazne pisat po gradu..
Policajci se nikad nevežu sigurnosnim pojasevima.
pa invalid je i ovaj sigurno al u glavi !!
Muka mi je od ovih novinara i isfrustriranih likova koji mrze policiju, kakva god da je. Prije neki dan građani pretukli lopova, leži čovjek (lopov) u krvi i svi se naslađuju tome, kad policija to uradi, odmah svi napadnu zbog prekoračenja ovlaštenja. Sada parkirali nepropisno a ljudi jurcaju po gradu i gaze pješake!! Novinarstvo je ovde dno dna!!! Ko i država!!
Pardon OKTAVIJU (y)
RVI MAJMUNE JEDAN,,sto ti nisi invalid pa uzmi sebi tu hiljadu i tu okatviju pa se vozaj tako nesposoban kad si zavidan na tudzoj muci...a na kraju krajeva da se zna da oni nisu dobili od srca ta auta nego su im vratili njihove pokredene pare za koje su gubili zivote i ostali ovakvi kakvi jesu.I u ostalom nije rijec o njihovim primanjima nego o nepravilnom parkiranju automobila.
daje se seljak bar prkirao kako treba vec i nije ni to
Pa to i jest njihovo parking mjesto i onako su invalidi!!