Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pljačkaši banke sa Ilidže, eto o kome se radi. Klix uvijek na repu zbivanja. Nadam se da će dobiti doživotne robije zbog ubistva bicikliste.
Allah mi rek'o ;-)
De nek i meni kaze koji par za sutra
svaka cast momci, ubijte hljeb u njima sada ja vam dajem punu podrsku
Mora da su inspirisani filmom Transporter, pa izveli akciju i na kraju A8, 100% je to....
Sto sad nisu pucali pa umrijeti dostojanstveno ko pablo escobar
Steta...Pobiti govna na sred ceste.Jedino mi zao te njene frizure .
Dobro dosli u demokratiju,imas pravo banku napadati ako ti je cejf.
Pričaju Bosanac i Bošnjak. Prigovara njemu Bosanac za izdaju domovine, a Bošnjak mu kontru: Nama ništa nije važno... i žena more bit od svukuda, ali nam auto mora bit iz Njemačke! Bosanac zanijemi.
Jel' ovo vic?Ili...
haha debila ukrali vrecu para iz banke. A ne znaju da vrece imaju magnete sa cipom gps.
Vala i da im jave gdje su ovi nasi specijalci ih ne bi znali naci .
Jedva čekamo izviješće IRFANA NEFIĆA DA JE SIGURNOSNA SITUACIJA APSLOUTNO ZADOVOLJAVAJUĆA !
Eh da su opljačkali državu policija bi čuvala i otvarala im vrata i bacali se ispod vrata da ČIMBENICI NE UPRLJAJU CIPELE ! Ko je to TUKAO I VUKAO ZA KOSU KEMU ČAUŠEVIĆA, ipak je on direktor državne poreske uprave a ne šaner sa pijace ! NIKO ! Jel osuđen ? NIJE ! JEL KOGA ODAO, ako nije krao za sebe nego za svoju partiju koja ga je imenovala i štitila ! NIJE ! Al takni u pare u banci PA ĆEŠ VIDJELTI IMAL DRŽAVE , NE PROĐE 24 SATA, a ove neće iz buhare izvaditi ni dizalica VELI JOŽE !
Jadno društvo, jadni ljudi, jadna budućnost.
udri policio dabogda vam se pozlatile ruke
Nasli su lijepo upakovanu KILU ZLATA.
Prvo pucaj pa onda pitaj
BRAVO ZA POLICIJU UDRI BAGRU
"Policija je blokirala ulicu u sarajevskom naselju Otoka gdje je zaustavila putnički automobil Audi i izvršila hapšenje." Eto sta je pisalo maloprije pa mi obrisase komentar. Nemoj se stidi bolan novinaru. Desi se svakome "na brzinu" da objavi... Sad i banuj ako ti je volja . Kazu sloboda govora, jest' al' malo sutra...