Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj Ismete Bajramovicu divi ko se kurci gradom sta mu papci rade moj ISKO...misevi kolo vode..
Izo Spahovic deceniju i više i teroriše grad.Dokle ? Dokle majku vam jebem
Dok mu ne dodije ili ne pocini samoubistvo , drugi su svi zakazali i sistem i drzava.
babuka je stvarno bio babuka,da je bogdom ziv
Samo maltretirajte raju, ubrzo i vi svoje dobijate ;)
Laze sitni lopovcic Medeni,nije ni imao zube,napravio laznu dokumentaciju kod doktora.Kakav reket ljudi posteni,nisu mu ostali duzni ni marku.Fol sportista,dobio secer,hoda po Vilsonovu navecer,ne smije da izađe iz kuce,jadov.Jebem mu djecu,familiju mu ***,pogino da Bog da.Neka si ga prebio Izo,takve treba tuci svaki dan.Rat proveo u Njemackoj,sitna varalica.Kakav vlasnik radnje,nema on radnju to mu je fol zena koja je vlasnica.On je fukara!Seljacina koja prica hin.Svercer!Drvosjeca glavata!To Izo svaki dan tuci.
E da se vratiti u prošlost jedno 40 godina pa da očevima ovih kabadahija i političara podijelimo kurtone ili bolje bi bilo da ih uštroimo
Prica mi komsija taxista, koji se tu slucajno zatekao, kako je Izo ovog Medu nalupo. Laze da je bio mali s njim, a laze i da se branio. Kaze komso da je kuko i plako ko siroce i molio Izu da ga ne tuce i da ce mu sve pare do subote vratiti.
izo pasa samo naprijed jebi im mamu, cuj da on pored tebe pare usima sta mu je silvanemi
Lijepi nas, jedan jedini Ismet Bajramovic :) Fali nam vise nego i Tito!
ismet je bio ko un -mirovne snage,dodje na lice mjesta po samar obojici i pare sebi,a njih pocasti kolacima i svi sretni....babuka
Kod mene bi mogli svratiti jednom i tada bi bili lijepo upozoreni da to ne ide tako... Sljedeći put bi ih spustili u mezar, pa taman ih ja robijao dok sam živ. To da mi ova hrpa smrdljivih proteina otima nešto što sam stekao krvavim radom, heheheh, kod mene im ta igra nikada nebi prošla. Kunem se u Boga jedinoga...
Sto bi reko jedan momak, inace moj dobar drug "Ja mogu bez zuba, on ne more bez organa" haahaha
AK-47 + 2 okvira po 30 kom. metaka 7,62 = 200,00 KM... (kod Srba u Lukavici) Fantomka kod Kineza - 5 kom. za 10,00 KM Zadovoljstvo kada izrafalaš ovakva govna = neprocjenjivo! Za sve drugo tu je MasterCard!
N E D A M P A R E
para nema :)
Jedini pravi mangupi su bili rahmetli Ismet Celo i Ramiz Celo, dok je njih bilo, pickice kao sto je Izo su se krile po gradskim coskovima... Kako su Celo 1 i 2 preselili, sve ove vaske male kao Izo su ugledale malo sunca i pocele maltretirati raju... Ismet i Ramiz su stitili raju, i nisu samarali slabije od sebe, to su pravi vitezovi !
Sa Ismetom je umro i posljednji sarajevski mangup , nažalost sad moramo gledati raznorazne hajvane bez mahalskog odgoja .
Uskoro na ministarskim pozicijama obrazovanja, sporta i kulture. Jarani
Sve su ovo sitne buranije, dok su Bajramovic i Delalic zivi bili nije bilo ovakvih belaja s ovakvima
Hercegovci jarane haraju Sarajevom.
Ovo je moglo biti gojeno samo u okolici Saraj'va jarane. Vidi mu se na cehri.