Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nepoznati muškarci, oteli nepoznati auto, i pobjegli u nepoznatom pravcu... policiji su počionicu još nepoznati, ali nepoznati vidovnjak je rekao da će ih uhvatiti u selu Nepoznati.
krenulo je...čuvajte se polećemo
Apelujem gradzanima da sad sami reagujemo i poduzimamo mjere protiv lopova i olosa,ocigledno da tuzilastvo boli briga za nas! Treba dohakat ovim govnima!
Zato je golf II zakon, niko te i ne pogleda a kamo li da ti ga otme :))))
To su ovi s Pala u kooperaciji sa svojom braćom iz Turske
TURSKA MAFIJA
Samo jaši, svi smo naši. Vlada jaše, narod jaše, sve na sve uzjahalo. Od države napraviše vašar.
Sjećam te se Bosno kad su na tvojoj teritoriji živjeli civilizovani ljudi, danas, heh, preuzeli neandertalci.
Svaka cast policija, na covjek ne povjeruje da nesto rade.
Ne znam koliko poznajes Ilidžu ali Lužani su naselje udaljeno jedno kilometar od autobuskog terminala na Ilidzi. Dobro su uspijeli pronaci :D Da su ga odvezli do Blazuja ili Stupa bilo bi lagano, pisi propalo :D Cak se i policijska stanica Ilidza nalazi u Lužanima haha
ja sto PATITE za DzALALABAD-omm
Sta ce,vide da veci kriminalci od njih sto vise pljackaju narod,da su na svakim novim izborima sve jaci i jaci.Ljudi se vode logikom,pa neka neko kaze da nemaju mozga.
Ilidža strikes again!