Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
škoda na dedu, dedo na renoLa, reno na babu, i baba na VW-eja
Ja bih za ovo koristenje telefona uveo enormne kazne, pa bi se opametili bilmezi da kada hoce da komuniciraju s nekim ako je u pitanju poziv da upale spikerfon i pricaju tako ili ako je toliko hitno da poruka ne moze cekati da bude poslana da stanu na prosirenje neko.
svi im se smeju...... :(
E neka se sudaraju kad se lijepe jedan za drugi, sve su to živčani vozaći koji ne mogu gledat auto ispred sebe. Možda slijedeći put neće?!
Zar je ovako slaba limarija ovog novijeg Renoa??
Plastika burazeru 🤣 Pa nije NOV 100.000KM
Multimedija druže moj,svako novije auto je ima a koje nema ugradi se,pa tipka raja pušta serije dok vozi.
Kako se samo Renault zguzba prilikom sudara, bilo kakvog!? Ovo niko ne popegla!
Ovo su nezgode u popodnevnim guzvama gdje su odstojanja mala ali ni brzine nisu velike... Ipak, ni mala brzina pri udaru nije sprijecila novog RenoLa da se zguzva ko fisek i sprijeda i odzada...
Ovog RenoLa udubiš kad ga pereš, kontrukcija jaka kao mokar karton
jadna osiguranja
To su ti znalci za volanom sto se furaju ...Sad da ih pitas rekli bi da su spremni za F1
Polako pa cemo stici brzo.....zureci mozda i ne stignemo.
Šta očekivati kad dnevno vidim debile koji idu iza kamiona na 2 metra udaljenosti. Ovo me uopšte ne iznenađuje tako da sad glavom od zid moroni.
i na ilidzi kod grand centra je bio udes u 11.30.
Dvica golf stala...Ženi se ugasilo auto i stalo...Nalupali se iza nje.....Ona odgura auto a ljudi ostadoš polupani
Jbga odstojanje je zakonom regulisano, a to kako je dvicina prosla tehnicki je druga prica
Posto se u ovom smjeru ide suprotno od sunca, ne bi bilo lose da se prilikom zaustavljanja koriste sva 4 jer se svjetlo od kocenja ne vidi od sunca.