Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet samo incijali? Pa sta ih krijete kog vraga kad su takvi otkrite ih
M. C. je pročitao ovu vijest
vijest su takodje procitala 42 citaoca od ranije poznata portalu klixa
kao da su članovi gomore pa daj imena makar nemoras prezimena,taj klan je najjači izgleda na mihrivodama preuzeli su primat od buća potoka
isjekli se dabogda
B.D je izjavio da je A.H zajedno sa S.I krenuo prema AP gdje su vi skupa namjeravali presresti Dj.E koji je sa I.K,J.P,U.R i maloljetnim A.M i obracunati se zbog dugovanja,za koje C.N tvrdi da je prosle godine vec vratio B.T. ali da je E.K. 24.1 u hoteluC.G.taj novac izgubio na kocki,kasnije se pravdajuci da je bio opljackan od strane T.K.
Zaboli me glava od ovih inicijala, daj te puna imena i prezimena.
Mihrivodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Umalo pa Trcivode :D
Nekad-noz. U carapi, sada-pistolj. Normalno...