Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože ti meni oprosti ali meni je draže da je naš ubo migranta , nego da su oni ubili našeg državljanina.. bojim se da su se okuražili i da je možda dobro da im se kaže da je ipak ovo naša država ...makar ovako neljudskim činom !
A mi sto idemo u Njemacku nismo migranti?
GAY POSLA
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I tako to krene
A zasto je uhapsen? Ti ljudi su ilegalno ovdje, sta treba kad se neki gradanin bude branio pa ubije ilegalnog migranta jos da robija? Pa najebem se ja majke onda nasem tuzilastvu i nadleznim u policiji koji su ocigledno placeni od stranaca da stite njihove planove, a svoje gradjane da tjeraju iz drzave!!!!!!
toga ce biti sve više, kad nemoze drzava da rijesi problem sa migrantima moraju gradzani sami da se bore s njima
A STA ILEGALNI MIGRAN RADI U 11 NA ULICI, CEKA DA NAIDJE ZRTVA DA JE OPLJAČKA!!!
Tuči BH državljane dok ne propišaju krv..
Garant ovom jadniku pokušao oteti pare, i onda ga jos izbo
Sta kaze Omar Mjesecar na ovo, jel ga pitao lik treba li mu pomoc nakon sto ga je ubo nozem?
Ne diram te, ne diraj me, ako je on na njega povukao noz prvi (a nije iskljuceno da jeste, jer sve i jedan nose nozeve) neka ga je ubo, bolje ti da odlezis njega nego on tebe, koliko god to glupo zvucalo :)
Mašala mašala
Od top komentara pa na dalje svi pokazuju da nema vecih govana u citavoj Evropi od BiH naroda.
zaigrao se laki
Zalosno je to sto oni kao migranti kakav god kriminal uradili u nasoj drzavi, nece odgovarati. A nasem drzavljaninu natovarise sve i odgovarat ce jer je nesto uradio nekom ko nema identitet. Gdje je logika?
najebali smo
"...niko pa ni momak migrant,nije zasluzio da bude izboden i ubijen iz cisa mira, ili samo zato sto nije nas...migrantu zelim oporavak,i da prezivi,a "ovom nasem",dokaze li se da je to uradio bez povoda i iz cistog bijesa,dugotrajni zatvor(lahko bi ovaj potegao noz i na svog)..."
Sve je ovo zbog guzice ...
Sigurno nije bez razloga...inace sto se tice samoodbrane mozda je bolje nabaviti soker...
Opa!! Rezervat pomalo postaje tijesan za jedne i druge. Ode muslimansko bratstvo u 3 pm.