Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je onaj ondulirani glasnogovornik MUP-a da nam kaže kako je sve pod kontrolom.
Ne, nego treba sveobuhvatna, dobro promišljena i koordinirana strategija borbe protiv kriminala, koja će početi od strukturnih izmjena u odgovornim tijelima, a završiti operativno na terenu. A ne ojdi mi dojdi mi, zamazivanje očiju javnosti da imamo sigurnost na nivou i zabijanje glave u pijesak.
ne treba da stoji policajac kraj svakog auta. krivicni zakon postoji radi dvije funkcije: preventivnu i represivnu, da opomene sta ce se desiti ako se izvrsi k djelo i da primjeni sankciju kad se djelo izvrsi. kod nas nema represivne funkcije ilitiga sto sam htio da kazem da svako zna da moze raditi sta hoce jer ce biti na slobodi ubrzo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slike su najjače. Otišo lik na lice mjesta i usliko školu :)
A debili jedni , lupate mi minuse kad kažem da " mali idiot ne može sam sebe kidnapirat " .... ! ! ! ! ! !
Pa zasto se objavljuje nesto neprovjereno..... totalna gluparija.....samo da se neki clanak napise.... visoka ocijena za profesinalizam....!!!!
Napredujemo svaki dan u svakom pogledu jos malo ce te kindapovati u tvojoj kuci.. mislim i to se vec desava samo ce biti jos masovnije..
Lud Zbunjen Normalan!
lopov je lopov,a ovdje majka nije (bila) majka !!!
A gdje je bio nacelnik Efendic da sprijeci ovaj slucaj. Trebao je stajati pored auta i cuvati jadno dijete ! Nacelnice, ako imate obraza podnijecete ostavku !
Žensko retardirano... Vazda su bili debili za volanom.... E glupače, ostavila dijete i još ključeve ba halo... cccc
Dokle je stigla potraga? Nefiću, oglasi se, reci nešto!
Da je izasla do prodavnice na 5-10 minuta, to bih mogla shvatiti, ali otici na roditeljski sastanak i ostaviti djete u autu to ne mogu shvatiti...
nego, ima li kakav update, sta je rec?
kakva glupača ma bitno je da izbaci iphone na sto pred ostalim roditeljima
pa lose ocjene malom ...i po gasu jbga
Pametna je bas !
molim vas prevedite naziv skole na bosanski jezik. hvala.
Nema veze - mali odvezao auto. Svakako bi majku trebalo krivično zbog ostavljanja djeteta u autu, plus klučevi u bravi i to na duži period. Čuj, otišla na roditeljski sastanak!?!?