Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kakvim biljkama je ovaj u Toyoti jutros bio?
@Kovidash .....zalivo hibiskus...... :(
Hemijske, sinteticke droge kao Speed su cudo, ludis, letis onda te pusti u sekundi neznas gdje si, najvise ljudi u saobracaju u svijetu gine zbog njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba drzati odstojanje ili ti ga distancu...bila korona ili ne...
ajde molim te reci kada si vidio rastojanje kroz grad? odstojanje jedino kada si prvi na semaforu,crveno,a ostali prolaze😅prva ja,a i ostali.takva nam je saobraćajna NEkultura
@slavujtatice ''Ajde'' da budemo ''in'' kao pjevaljke i ucesnice rijaliti programa iz susjedne drzave, jer ''hajde'' je po pravopisu, to se uci u skoli, nije moderno...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
žurio je bato
Mislim da audi vozac voli pepsi hahah
tipicno balijski
Steta novog clia.
U centru grada? Pa to samo kod bilmeza postoji. Bilmezi smo da ne možemo biti veći. Bolje je u Pakistanu.
Zna li u Sarajevu iko voziti?
cim su popustili mjere odma 2-3 udesa dnevno..
Svaka budala danas vozi, eno ona dvojica prije par dana sletili na sine kod Grasa, onaj na APG-u izvalio stub i izvrnuo se na krov, pa sta vam je vise stoko. Iskreno nije mi zao takvih vec mi je zao neduznih koji nastradaju zbog budala, a danas Bog je dao poloziti najlakse plava kovertica komisiji i polozio si jarane.
"Kako su nam potvrdili iz Operativnog centra MUP-a KS, prema posljednjim informacijama s terena, nema povrijeđenih osoba."...što je onda hitna došla ?
Smotao lijevo da zaobiđe cunj na putu.
Ne bi bosnjo pustio nekog da se ubaci ispred nema teorije.
Pa sto bi nekoga pustao? Ja budala sto cekam u redu a on pametan sto ce na vrhu kolone se ubacivati?
@NormalMan sta ga ima pustati kad mu je puna linija? stani u red kao i svi ostali. Reci DOSTA PAPCIMA!