Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa odlucite se vise jesu li mađari ili bugari!?!?!? mame vam neprofesionalne
pa na ovom klixu samo idioti rade. ni vas izgleda ne primaju ako ste iole inteligentni. pa uskoro će se vicevi o drotovima pretvorit u viceve o \"novinarima\" sa klixa.
Pa zar ovde ne znaju razlikovati Madjare od Bugara? Znam da im zastava izgleda slicno, ali sigurno je moralo nesto i pisati na madjarskom. Uostalom, kako de-bi-li nisu skontali po jeziku, da su Bugari u pitanju govorili bi izmedju sebe slicno kao mi, jer je bugarski slican makedonskom, a madjarski jezik je s druge strane nidje veze sa nasim jezikom, stvarno glupo. Uostalom, ako nisu bili sigurni, trebali su ih pitati odakle su, a ne ovako se brukati pred svima.
sve se opet svede na svadju izmedju bosanaca, srba i hrvata :D a nikakve veze s njima nema :D
Dobro je prošlo,kako su djeca načitana, mogli su Talijane namlatit, i kod njih je zastava zeleno-bijelo-crvena!
... ma bili su Bugari ! Zabunom su u kampu sjeli u Madjarski djip , jer se i njima ucinila njihova zastava na istom .....
ja jos juce ostavio komentar ovde kako su mađari al ga nema, a oni tek sad skontali.
brisel : converted serbs, i mean muslims... i mean bosniaks ...bosniaks...why the phuque you change your nation\'s name so many times anyway? aaaah, never mind...you attacked our eu personnel!!! WTF???Are you phuqing nuts??? sarajevo: sorry master, we phuqued up... brisel: \"phuqued up??? no sh!t sherlock, we have 3 people, that are there for your protection, in hospital nursing bodily injuries!!! phuque this, we are giving croats serbs 24%...\" hihihihihihi
Film Glup i Gluplji je sniman prema memoarima dva poturana.
@ kljukuša Ako ces mi donest p.i.c.k.e dacu ti ip,adresu sve sto pozelis,ako pak nije to u pitanju n.a.b.i.j.e.m te na kolac b.a.l.i.n.c.e shugavo!
Al ste najsmjesniji i najgluplji sa tim nazivom \'dzamahirija\'. Naziv za Libijsku drzavu izmisljen od Gadafija (njega vi Svrbi volite).
Samo neznalicama je Nele pravi Sarajlija lol. Porijeklom Srbijanac slucajno rodjen ovdje (kao i djeca dosljaka) i on pravi Sarajlija....nemoj me nasmijavati. Ako ti je on Sarajlija onda su i djeca svih seljaka i izbjeglica koji su rodjeni u Sa!! Slicno vazi i sa Kustu i Bregovica! Kustin otac iz Hercegovine a majka iz Vakufa. On rodjen u Sa i tu odrastao, bas kao i djeca izbjeglica u Sarajevu! Znaci ni on nema Sarajevsko porijeklo! Pokazi ti meni razliku i kako su to oni prave Sarajlije a drugi u istoj situaciji nisu!! Nema je!
mozda ali sigurno je da su Srbi prljavi ljudi!
To ti svoje Svrbske nama pripisujes....vi ste Dacani i Tracani (po vama), mi to nikad nismo spomenuli. Vi ste bili i Jugoslaveni i Iliri, sta sad k\'o fol niste lol. Btw, sto ce drugo biti osoba iz Bosne no Bosnjak ili Bosanac, jedno te isto!!
hoćel\' neko da bude ljubazan da objavi IP adresu ovog kloca lignjograda imam nešto lipo da mu odnesem ;) ja bi to lično da učinim
Eh da je malo pameti,pa da se razumi tekst i dešavanja ispred Vijećnice.Znači:Napadnuti Bugari,pokušali him pomoći Mađarski vojnici. Stoko,je li jasnije malo!
K.O.LJ.I B.A.L.I.J.E i BACAJ U PROVALIJE!!!!! K.O.LJ.I B.A.L.I.J.E i BACAJ U PROVALIJE!!!!! K.O.LJ.I B.A.L.I.J.E i BACAJ U PROVALIJE!!!!! K.O.LJ.I B.A.L.I.J.E i BACAJ U PROVALIJE!!!!! K.O.LJ.I B.A.L.I.J.E i BACAJ U PROVALIJE!!!!! K.O.LJ.I B.A.L.I.J.E i BACAJ U PROVALIJE!!!!! K.O.LJ.I B.A.L.I.J.E i BACAJ U PROVALIJE!!!!! K.O.LJ.I B.A.L.I.J.E i BACAJ U PROVALIJE!!!!!