Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno samo gdje je kroz crveno biciklista krenuo...
Ne možeš pješački prelaz prolaziti na biciklu! Pješački se prelazi hodajuci sa biciklom pored. Ovaj do pola pjesackog "pjesak" a od pola pjesackog biciklista te se bukvalno ukljucuje na saobracajnicu. Ovdje taksista osim brze vožnje za koju treba platiti kaznu nije nista skrivio!
brza vožnja u urbanoj sredini je dovoljan razlog da nisi siguran kao faktor u saobraćaju. urbana sredina je nepredvidljiva. moglo je i dijete tako izletjeti. taxistu kazniti maximalno i još malo xtra. pun hu-rac rmpalija što voze brzo po gradu, frajeri.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Realno taksista prekoracio brzinu, al i ovaj na crveno prelazi
Neka je ziv ,a i taxiu nije lako mislim vozacu ...
Ne vjerujem da je vozio vise od 50-60
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U prvom clanku sam stao i odbranu bicikliste ali ovo sto je napravio je potez kamikaze
Ma kamikaze na dva tocka trotoarom lete 40 nasat na romobilima pa nastave preko zebre tbj. Do kada ce to policija tolerisat.
Zivimo u takvoj k...rini od drzave da ce taxo za ovo dobiti zatvor, a ovaj majmun na crveno prosao.
Glume auta po ulici i biciklisti i oni sa romobilima, deru se ako ih ne ispostujes, a kad treba na crveno proci, tad nije dio sabracaja, kroz zabranu isto...
Cinjenice i objektivno je jedno, a ad hominem je uvijek u majoj ili vecoj mjeri uvijek prisutno u komentarima.
Cim sam procitao naslov, odmah sam pomislio da je biciklista mladji od 25 godina starosti. To mi govori iskustvo. Objektivno, biciklista je 100% kriv! Tacka!
Taksista je vozio po svemu sudeći po ogranicenju. Klinac bi stao ovako da je vozio brže od 60-65km/h. Letio bi ovaj biciklista puno dalje. Nego što se ne uvedu neke kao dozvole i za bicikliste koji voze po gradu. Čisto da nauče osnovne propise saobraćaja i njihove obaveze kao ravnopravnih učesnika u saobraćaju, zapravo ne ravnopravnih već imaju prednost. Pa kad već imaju prednost onda bar da znaju kako da je koriste.
Biciklisti bi da budu malo pjesaci kad je zeleno na pjesackom, pa onda malo da su vozaci kad treba skratiti put i proci kroz raskrsnicu, tad se ukljuce na cestu, ali opet i to bez postivanja crvenog svjetla na semaforu... svi mogu stati na crveno ali ja sam na biciklu, za mene ne vaze semafori i pravila...ali ako me ko udari, on je kriv jer ja sam biciklista i mora se na mene paziti...
Nisam htio nista pisati, ali moram. Daj ba klix-e, ako negdje stavim lajk nemoj smanjivati broj lajkova vec ih povecaj. Nemoj manipulisati sa lajkovima!
Ma biciklista je kriv
Biciklista je kriv 100% taxi ima zeleno svijetlo
Ipak je Biciklista udario u Auto...
Ljudi voze bicikla i ove usrane el.romobile samo zato da ne bi postovali saobracajne propise, i da bi vozili kako oni hoce i zele a ne po minimalnim propisima.
Može malena kletvica za imbecila? Dabogda ti dijete vozilo biciklo i usrani el. romobil po Sarajevu.
Isključiva krivica bicikliste. Ko god je vozač zna kako nalijeću bicikli, čovjek pogleda ima li ikoga, dok krene biciklista naleti u punoj brzini. Po pravilu on mora sići sa bicikla i preći ulicu kao pješak, upravo radi ovakvih stvari. Ovaj taksista nije ništa kriv. Bicikl je išao sigurno 15km/h. Čovjek ga nije mogao vidjeti kada je krenuo.
Brz oporavak biciklisti i neka se okani vožnje biciklom, obzirom na nepoznavanje osnovnih pravila saobraćaja, više će šansi imati kao pješak.
Taxista ima reflekse ko mrtav konj.