Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"U sarajevskom naselju Dobrinja je u subotu navečer izgorio automobil, a požar su ugasili pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo." Ne kontam ? Jel' izgorio ili je gorio ? Ako je izgorio onda nisu imali sta gasiti.
KRALJU ! hahahah
A kazu toyota bez tablica a na slici bmw sa tablicama ... Ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
KLIX portal...u toliko navrata ste dosad pokazali svoju nestrucnost i nepismenost i neprofesionalnost,ali sad ste pokazali i svoju stranacku opredijeljenost.. Toliko forsirate i nabijate cifru na ovoj anketi''Ostavke nakon protesta trebaju podnijeti?'' da je to vise smijesno i paradoksalno. Pa i slijep covjek vidi da je namjestaljka. NERMIN NIKSIC samo 3% glasova? Ma daj molim te...i jos cete reci da je ovo glas naroda?Pa ciju onda ostavku trazi ovaj narod pred predsjednistvom svaki dan?Kako ste samo providni...znaci ljubite dupe SDP-u,njima ste se prodali....jadni ste.
tako i arapi pale dole ista ste vi govna necivilizovana--treba vama zabraniti da dolazite na jadransko more
ovo je JEEP :/
Nije mi sto Klix nezna koje je vozilo nego sto ovi klixovci neznaju. Vozilo je JEEP GRAND SHEROKEE i ima tablice. Nesposobnjakovici!!!
cuj nije imalo registracijske oznake, eno vidi se kako registracija visi :P
SVI MI ZNAMO KAKO DRZAVA FERCERA ALI I DALJE SJEDIMO U KUCI I SEREMO PO RAZNIM FORUMIMA DOSTA JE BILO DOSTA KOMUNISTIČKOG REZIMA DOSTA NAM JE OVAKVE DEMOKRATIJE DOSTA NAM JE DROTOVA KOJI UBIJAJU LJUDE RADI PRIPADNOSTI DRUGOM DOSATA NAM JE SVEGA DOSTA JE GLUPIH POLITIČARA DOSTA JE SVEGA
dug...
Ode Grand Cherokee kakva Toyota.. Uvijek se zapitam što li to meni nikad niko ne zapali auto?
Jesu navalili na auta, cini mi se svaki dan izgori bar po jedan. Tacno da se zapitas gdje smijes ostaviti auto.
Nece nikom poštenom planut bi-bi ne zapitkuj se nego parkiraj gdje hoces ako nemas.oraha po dzepovima
Nemam "oraha" po dzepovima hvala Bogu, ali moguce da je i ovaj auto bio ukraden pa neko nije htio platiti otkupninu, a oni po kratkom postupku da se rijese.Nikad ne mozes znati pozadinu price. A desavalo se da pozar zahvati i auto pored, tako da ipak mislim da nisi siguran.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
mafijoza
Samo da opsujem mater ministru sigurnosti naše zemlje!
....da opsujes i vratis se nazad na posao(ljubljenje dupeta) koji ti je dala jedna od stranki sda ili sdp i slicnih zbog kojih narod hljeba nema davajuci stele i poslove amidzicima i dajdzicima,takvim kao sto si ti.debilu.
Salt City TZ I danas sam rintao k'o crnac, i ni jedan dan nemam vremena ni da mislim o protestima, a kamo li da izađem! Samo znam da je sigurnost građana i imovine spala na niske grane, a zna se ko je prvi čovjek u toj oblasti! Nije mi niko dao posao, radim svaki dan! Radim, radim i radim, i vjeruj mi ima se, hvala Bogu!
Jel diesel??
nekog prenijelo,kontao da je ispred predsjednistva.....
Pogresno okrenuo plan grada.Polljine su na drugom dijelu grada.
" Vozilo nije imalo registarske tablice" Na slici se jasno vidi registarska tablica kako vidi na prednjem dijelu vozila.
petre petrovicu-slijepac jedan nepismeni. Slika je ilustracija,kao sto na istoj pise.
...prenijelo njegoša :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)