Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi ne treba objevljivati ime prezime i fotografiju ove dzeparoske jer kakva su vremena mozda u skorijoj buducnosti ona bude radila u ministarstvu finansija jer obicno na ovim prostorima bivsi zatvorenici postanu predsjednici i ministri
http://www.avaz.ba/storage/2016/06/22/576a65f0-6e58-4b66-b6a5-14010a0a0a64-pokusaj-dzeparenja.jpg Gorana Prazina, od ranije poznata policiji
Tako su svi oni krenuli, džeparili po tramvajima, švercovali kafu...farmerke, parfeme itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prisustvovao sam jednom pokusaju dzeparenja u trolejbusu na Grbavici, oko 10 navece, stariji procelav dzeparos, djevojka iza njega je samo izvadila soker i tako ga zestoko spucala da je poskakujuci "izletio" kroz vrata. BTW veci soker u zivotu nisam vidio, kao baterijska lampa. Mozes covjeka udarati sa njim i koristiti ga kao palicu komotno.
ne treba je dirati,dzeparosi su simbol Sarajeva☺
Ako vam se slucajno desi kradja u trznom centru FIS Vitez ne ocekujte pomoc od njih niti da ce vam izaci u susret i putem svojih video kamera identifikovati kriminalca. Takodje ne ocekujte ni od policije da ce reagovati i zatraziti pristup kamerama u svrhu otkrivanja pocinioca. Ako ste u ukrdenoj torbi imali jos i kljuceve od automobila, stana ili poslovnog objekta pod hitno sve mijenjajte.
Gorana sigurno nije bila sama u tramvaju uvijek je tu i par njenih pomagaca.Ona redovno dzepari u javnom prevozy i policija je redovno pusta.Ne mogu da vjerujem da nijednom nije zavrsila u zatvoru zbog toga.Pa nakupi se tih djela godinama .I ovo za revizore je istina udju u tramvaj i maltretiraju posten narod a pored nje i njenih pomagaca samo prodju kao da tu ne stoje uopste.Oni sigurno rade u talu pa na kraju podijele zaradu.Treba to sve zatvoriti da ne izadju vani u narednih 10 godina.
Idite fatajte lopine po parlamentu i u drzavnim institucijama, tu bi imali dosta prekovremenog posla, morali bi i nocne da radite.
U Istanbulu ako te otkriju da džepariš slome te živa. Onaj što je džepario moli Boga da dođe policija. Prisustvovao tome i nije bilo ugodno. Svak ga je napuco što nogom, rukom, kišoberom, aktovkom, štapom ma čim je stigao. Na kraju ga i policija napucala a hitna odvukla.
haha i treba tako,neko krvavo radi citav dan za tu malu dnevnicu i dodje neka pametnica i ukrade ti novcanik zajedno sa dokumentima i crkavicom fuj i treba tuci
@sdauhljebismrde Kod nas su većinom merhametli ali i treba tako gdje god se ovi moroni detektuju. To ej najgora vrsta lopova od svih jer kradu od sirotinje. Hajd što lovu hapnu nego ti još i dokumenta otmu pa dodatnih 100 KM troškova.
Sad se okupite pa u parlament tamo cete naci na stotine dzeparosa,
Ona krade zadnjih 10 godina po tramvajima zajedno sa 5 muskaraca, ja sam ih gledala kako su pokrali dedu u tramvaju i on shvatio, moli je da mu vrati novcanik ona se pravi luda. I tad je policija uhapsila, i jos par puta je uhapsena bila, medjutim evo je opet i bit ce opet po tramvajima sa zalizanim 40-godisnjim muskarcima. I bit ce tako uvijek jer nam je drzava propalitet. Steta sto joj saradnike nisu uhvatili
A, pravi lopovi sjede u centralnoj banci...dzeparoska sitna riba, jad i bijeda. Nego koliko je Bakir uzeo? On i supruga mu imaju vise od cjelokupnog stanovnistva Bosne.
http://www.source.ba/clanak/Crnahronika/407854/Gradjani-u-tramvaju-uhvatili-dzeparoskinju-i-drzali-je-do-dolaska-policije
Da je uhapšen konzument trave, objavili bi komplet biografiju, uz 4 novije slike, krvnu grupu i broj lične karte...
Pa tako bi i trebalo jer se radi o narkomanu.
da je sretnem u tramvaju i da mi pokusa novcanik ukrast pa presudila bi joj na licu mjesta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vazda se kola slome na stinim lopovima. Samo je krala od onih koji imaju malo više od nje. JESTE LI IKAD VIDJELI vejrskog i državnog službenika ili policajca da se voze u TRAMVAJU . Pogledaj im u vozni park, i pogledaj dug BIH. KOJEG ĆETE VI VRAĆAT. I vaša dje ca . I unuci.I unuci unuka. A unuci unuka praunuka onih koji su sad na vlasti vašim glasovima neće se vozat u tramvaju :)))) Pa ih neće niko ni hapat !
Živjet će u UDBNOM I UGODNOM kakav je predizborni slogan Penisa Pizdića kojim je izabran za Premijera za ZADUŽIVANJE !
po tvom sto si napisao smatras da je uredu da ukrade od nekog jadnog gradjanina u tramvaju ono malo crkvavice sto je zaradio?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glavom je iznabadat dok ne dodje milica
trbalo je qrvu namlatiti džematile
Gdje li nam je Sabaheta Dzindo? Nesto je nema u zadnje vrijeme..Da nije umrla?
@LutrijaBiH hahaha
Halooo ime prezime i slika , lopovi i kriminalci zasticeni kao mrki medvjedi ..ccc
ti si neki krvolok.