Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
z0p0lijo se kr0n!
Oroooo :-D
Ko tako kaže? Onaj iz Bih0ća?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Goran karan na gradilistu na Cobaniji
nije gorio kran, gorila je baklja mira koju je radnik zapalio...
Ne može biti povrijeđeniH (množina) u kranu.................!!!???????
Nov kran. Šteta.
Lik je buksnu zapalio i zaspao...vjerovatno,:-)
Nedostaje informacija čije je vlasništvo kran.
Tako je to,kad se sve pravilno radi.Dizalice/Kranovi na gradilistima i u industriji se trebaju svakodnevno nadgledati i otklanjati kranovi,ali kod nas bosanaca sve se svodi na onu,"nece biti nista,samo radi"
znam ja kako je plan'o, iduu taamo hasisari pusu drogu ja kad se iznerviram ja zapalim tri one trave
Haj sreca pa su vatrogasci blizu :)
Na kranu je pričinjena materijalna šteta. bravo klix
ORO sletio i zapalio haha
Nek neko probudi Gaetana i izvede ga iz stana :)
Pa ti se već jednom dogovori sam sa sobom jesil Sarajlija il ne :) Kakva zloba , vidiš da sam se ja jedini zabrinuo za tebe a ti se slomi pljujući po nama komunistima :)
Što , jel to ni pomoć od komunjara ne primaš ?? I ne mozeš ti bez minusa , mora da si neki profesor pa naviko pucat minuse djeci kad luftaju sa časa :) Pa jbg kako mislim , moram ti ja svaki put pričati šta si pisao . Nije valjda da tako slabu memoriju imaš . Izgleda da tebi ni onaj bilobil ne moze pomoći :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)