Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo pitanje: sta li je taksista pokusavao? drugo pitanje: ciji je noz? trece pitanje: sta dvije maloljetne hanumice iz visokog rade u 2 ujutro radnim danom (rade?) cetvrto pitanje: koji ce arsenal ove godine biti u BPL :)
Četvrti maximalno, to im je vrh, ja mislim. U ostalo neću da se miješam! :D
@.kafka.on.the.shore Znas ono nekad kad oni zalome na prvom mjestu par kola .. eh ima vic u Engleskoj... Arsenal na prvom mjestu je kao slon na vrhu drveta. Niko ne zna otkud gore ali svi znaju da ce pasti 100%. :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Napišite puno ime i prezime nek se stide malo roditelji.....
Svakakvim budalama je i obaj internet dostupan. Sreća pa je ovaj "dobri privatnik" postavio kamere u svaki auto tako da se odmah sve saznalo. Naravno nije ih postavio radi sigurnosti vozača nego da im puše za vrat al eto nekad dobro dođu. Klinke su na čistu miru udarile čovjeka koji zarađuje za život i onesvjestile ga jer su obe bile nazad, onda ga izbole i uzele pazar. Da ne bi kamera bruka još bi čovjeka napravili manijakom. Kakvi smo samo mi ljudi...
Pricaj za sebe, ja sam dobar covjek i ne vjerujem da su "svi ljudi isti". Zna se ko je kriminalac a ko nije. Ako ti mislis za sebe da si los zbog dvije fukse koje su izbole taksistu, tvoj problem.
ne govorim zbog njih dvije, one su ološ neprevaziđeni, govorim za komentare, niko nije rekao jadan čovjek, možda će sutra moj brat, ili komšija slično proći nego se svi uhvatili sprdati a ovo je ozbiljan problem društva u BiH @_Hodi_
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa kad nemamo vozove ko onaj u njemačkoj... šta će jadna omladina, bode gdje može...
Hahahaa ja sta necu vise procitat da se desava u ovo sarajevu bolje da su nas poubijali svi neg sta rade ove doslje
Tajipe vidi Hin sta rade..okupiraj nas arkadas..
Mozda su se samo branile od nasilnika. Ne treba suditi na brzinu.
Jesuli makar platili voznju
---MAloljetnica iz VUsokog izbola nožem saravekog taksistu u dva sata poslije ponoći ! Pa imal na svijetu zahvalnije teme od islamskog Sarajeva. Prvo u Sarajevu je maloljetnicima zabranjen izlazak nakon 2300 a posbno maloljetnicama. A to da je iz islamskog Visokog posebno daje na štimungu !
jesu li uzvikivale išta, ja mislim da jesu
@diktator PA možda jesu ako je taksista nosio krst oko vrata, inače nisu baš u svijetu česta meta napada !
upozoravamo turiste da ne dolaze u đalalabad
A mozda je problem u tome sto srpski pedofili u BiH najebu?
@bond071 u Đalalabadu maloljetnici počeli bosti pošten svijet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OVO TREBA DOBRO ISPITATI ,ŠTAĆE SVI ONI U 02 U SARAJEVU,
al dobro ih ispitati
Eto radnje za novi film, il seriju, za one silne reziserke. Sarajevski taksist. Nek objave konkurs drzavni za glumce, ja cu glumiti taksistu ako treba, imam talenta vjerujte. "Jel ti sa mnom pricas tako?' I onda samo noz sjevne iz carape.
Mogu sve akcente osim Sarajevskog, taman, ovaj je isto outsider.
Ne znamo detalje ali ako su ovako mlade cure, u ovo doba same u taksiju iz IS može se pretpostaviti da su fine i pristojne.
JAVNI LINČ MALIH GADURA I KRIMINALKI, OVO JE OLOŠ KAO I NJIHOVI NEODGOJITELJI KO SU DA SU!!! PARAZITI KOJE TREBA ZATRTI U KORIJENU DA SE NE PROŠIRE.. FUJ NA ŠTA NAM LIČI GRAD I DRŽAVA.
ODKUD TAKSIST IZ SRPSKE U 02 U SARAJEVU.A DA IM NIJE NAUDIO I OSTAO DUŽAN ,A MOŽDA SE ONE SAMO BRANILE OTKRIĆE ISTRAGA,,,
Hajde šta malo se djevojčice igrale sa nožem.
Levat, bolje da ih je chunom izbo...u ta doba a maloljetne robe, roditelji na robiju😜
Batekha is very yummy