Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su oni smrdljivi dileri iz Buljakova ili Buča Potoka.
Ti si samo furstriran i ljut, obuci to Batman odijelo i kreni da cistis nase ulice kada padne prvi mrak.
Sigurno je nekije divljak od trijes godina što i danas traži od roditelja 5 maraka za šišu.
Nisu bila dvojica, bila su trojica, vozac je pobjegao sa bijelom kovertom u ruci prema Energoinvestu i nisu ga uhvatili. Majmun je slupao zeljeznu ogradu i nekoliko auta unutra, ni to nisu prijavili. Mogao nas je usmrtiti na cesti jer je isao 200km/h i ko bi odgovarao kad policija ni ne trazi krivca koji im je pobjegao. Pita li se policija sta je bilo u toj koverti. Sram i novinare i policiju. Tako branite gradjane od lopova.
Garant nosi onu torbicu pijacarku, i cale neke zahebane, takve u neki podrum smjestit da istruhnu, trose zrak bespotrebno
Sa odvaljenim tockom?
a ja sumahera...
Ključne riječi: Fiat Završio
A sta imas bjezat pixko, prijatelju
GTA
Fiat bježao od policije?
Dobro je pa nas Dragi Allah drži na planeti,kakvog naroda ima,izuzev pojedinaca
jbg nadam se da nie povriedjen
Pa nije krivo vozilo što se nije zaustavilo i što je završilo u dvorištu. Jebbbem vas nepismene i besmislene.