Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavezno zabraniti bicikle od Bascarsije kroz saraci do bbi , jer ne obrate paznju na pjesake nikako
jel ovaj imo masku?
@dajLike Podrzavam. Ne moze se voziti Ferhadijom. Ipak, biciklom se normalno moze samo do Cobanije, onda moras il na sine ili trotoarom sto narucito nije dobro jer je preuzak, pogotovo uz miljacku...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zabranite vožnju biciklima kroz Ferhadiju. Divljanje je sve češće
Nesreca NA Ferhadiji 🤔... NA Ferhadiji 🤔
@N.N. osoba Mordor jarane, Mordor! I ono malo mozga sto su imali pojeo je visok nivo pm 10 i pm 2.5 u zraku!!!
I biciklisti nasred ceste voze,auta sviraju,slusalice na uši ko jebe vozače Kad pogine,vozač kriv
Kakvi plitki umovi komentarisu ovaj tekst, frajera auto udarilo a oni pisu kako se ne smije voziti biciklo po bascarsiji, prvo procitajte papci pridošli sa svih strana, nesreća se desila na raskranici
@N.N. osoba Mordor jarane, Mordor! I ono malo mozga sto su imali pojeo je visok nivo pm 10 i pm 2.5 u zraku!!!
@N.N. osoba pa na raskrsnici ferhadija ćemaluša buraz, znas li uopste gdje to?
Kakvi ste vi glupani svi redom.. pa niko se ne pita otkud automobil u Ferhadiji, zoni za pjesake.. debilima je problem bicikl..
@gooUser1603624720 kroz cemalusu je dozvoljen saobracaj vozila. nezgoda se desila na raskrsnici
Treba zabraniti vožnju bicikla A POSEBNO ELEKTIRNIH ROMOBILA od bbi do carsije, al ne mozes to utuvit ljudima u glavu, nema lolicijskih patrola haman nikad, i kako to kontrolisati?!
Evo ga opet Klix-ov pridošli novinar! Nije “na Ferhadiji” nego “u Ferhadiji”. Rasturiše Sarajevo bolje nego Mladićeve granate. “Klix” je Trojanski konj ubačen u Sarajevo.
Nadam se da će biciklista biti dobro...Povedite i vi biciklisti malo računa,neki se ponašaju kao da oni automobile mogu ugroziti,a ne obrnuto...
Ma ima ovih fantoma sto bicikliraju ovom ulicom i ocekuju da ja pazim za njih.
Na Ferhadiji.??
Hamer Prosic to je jedan direktor nije on vidio sam ga sad na otoci
Momam sa maramom na glavi na plavoj XC mašini sa guvernalom od metar je upravo proletio pored nas...
Biciklista kriv 100%. Najgore mi je kad krenu da brzaju kroz Ferhadiju, kroz koju se zna da vazda ima naroda. Pa mi još fol nadje zvoniti. Ma samo ću jednog dana ruku da im postavim da se u nju zabiju pa ih onda još i nalupati.
Hamer na aparatima :D
jurnjaju po Ferhadiji ko mlade simpanze to treba zabraniti