Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su pojedini vozači nerazumni upravo govore komentari na ovu vijest iz crne hronike. Dakle ovdje nije riječ o seljaku već o pješaku - žrtvi koja nikada ne može niti smije biti kriva. tačka
Stoka uglavnom sjedi za volanom i smatra pješake za nižu ljudsku vrstu. Pa svaki dan nervozu po cestama prosipaju upravo ti vozači. Svoju saobraćajnu nekulturu u svoju avliju pa tamo gazi i sviraj kome hoćeš!!!
Jel mu mozda vozac kriv sto je selji bilo mrsko 20 metara hodati do pjesackog pa 'upravio' kraticom sa druge strane stanice...
Cuj naselje "Socijalno" ..hahahhahaa Znaci,tu svi zive od socijale,nece niko ku..em da mrdne a hoce hljeba bez motike :)))
Nikada nije bilo naselje pod tim imenom, oduvijek je bila samo tramvajska stanica ''socijalno'' ili lokalitet ''kod socijalnog''. Isto tako imaš u Sarajevu tramvajsku stanicu ''Higijenski zavod'' koju nove sarajlije zovu ''kod Predsedništva''. Al na kraju vidim da ti ''poznaješ'' Sarajevo ''ko svoj džep'' a kako i ne bi.
Sarajevska sreća u nesreći, kada te spiči auto na pješačkom prelazu a u blizini se nalazi hitna pomoć i dom zdravlja pa ne moraš da čekaš ambulantna kola... :D
jesi ovi pjesaci stoka sve to prelazi cestu gdje nema pjesackog i onda i drvlje i kamenje na vozace
I kad staneš na pješački, vozači se otimaju koji će ti stati da prođeš. Stoka na nogama, stoka za volanom, nekako nema ni logike da jako kulturni ljudi voze a jako nekulturni hodaju, obučno je to recipročno. Šta ti misliš?
@oftheDay Ni za svoje, ni za tuđe, šta ti misliš?