Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije da branim ikoga, ali na ovom semaforu na početku Vilsonovog šetališta, pješaci prelaze isključivo na crveno, zeleno ne bendaju
Ljudi voze ko da sihire imaju..
@desi1desi moraju se pokazat kako su sposobni i na snjegu vozit pola metra iza onog ispred
postoji li statički podatak koliko kazni su Bakir i Sebija Izetbegovi platili kazni u svom životu ? To bi bilo intersantno, jer 99,9% vozača je platilo neku kaznu, i statički bi bilo čudno, da oni nisu nikad platili. To bi ukazivalo na neku anomaliju u sistemu.
@MobilniKuca decko nisi dobar jebali te i Bakir i Sebija, kakav si imbecil na new york timesu bi pricu preokreno na BiH politiku
Nocu se nista ne vidi,pjesaci pretrcavaju,ne pogledaju uipste,a ima i trkaca ali nije sve ni do vozaca ako vozi normalno.
Ima stvarno svega kod nas. Svako ko vozi zna kako je slaba rasvjeta na nasim ulicama, jos sad kad je mokro odbija se svjetlost od farova, pjesaci se jedva vide, to mi je najveci strah navecer u ovo doba godina, da cu potkaciti pjesaka. Treba na svakoj ulicnoj rasvjeti staviti LED rasvjetu kao kod stadiona Grbavica.
Neku noć debil prolazi kroz crveno punom brzinom i još meni svira da se maknem s prelaza 😑😑😑 gamad
Sve nadrkano i ljuto dok vozi... Pjesaci jos gori... 🤮
...medjutim, iz ugla vozila, pjesak je udario u automobil a onda ga je zakacilo drugo vozilo...
Udario vrancuz na vrancuza, gdje su golfi dvojke nije valjda da ne mogu upalit jutros,
Dobro da je imao ''kuku''.
Boli me k**ac..narod pobudalio..