Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Passat ga nije udario, pješak je na drugoj strani prelazio gdje nema zebre i udarilo ga je auto.
Harune?
Pogrešno vozilo je u kadru. Dječaka je udario bijeli pežo, još malo iznad, kod trafike. Vozač nije kriv, dječak je pretrčavao ulicu.
vozač je prebrzo vozio
Ma istina jurcaju debili, ali brate i pješaci hodaju bezobrazno, sporo, prelaze ulicom hoće- neće, nije tačno da je vozač uvjek kriv.
U BBi-u prodaju svinjetinu , uzas .
Passat.
Već 2 puta mi pješaci iznenada s trotoara krenu prelaziti cestu. Hvala Bogu uspjem zaustaviti. Međutim, kako naučiti pješake da stanu na pješački prije nego ga krenu prelaziti. Time pokazuju vozaču svoju namjeru prelaska.
Tako sto ga udaris. Lakse mu utjerati far u g nego pamet u glavu
kod škole se desilo, udario je dijete. kod škoke ne brzaš i paziš
Jel sišo Kenan
Video nadzor na svaku raskrsnicu i po dzepu, ko ne stane na znak stop obavezno kazniti. Obavezno zaustaviti se na znak stop i kada nema nikoga
Vidi se da mu je pjesak uzeo pravo prvenstva
Šta radi policija? Neki dan ih gledam u kladionici. Pješaci izlete mimo pješačkog i to treba kažnjavat, a vozači koji oduzmu prvenstvo pješaku odmah u muriju.
pjesak udario auto? pjesak uopste nije prelazio na pjesackom prelazu tj. zebri....Selam!
Znaci ti ako vidis da neko prelazi ulicu van zebre ne kocis i ne smanjujes brzinu??
Sve preko 40km/h u toj ulici je ravno ubistvu, a nasa papadija tu vozi 70 km/h , kakvo bolosno stanovnistvo Da Bog da vas Bake i kompanjoni vodili u propast narednih 30 godina pa i mene sa vama
Najvece ubice i samoubice su vozaci auta u Bosni, udaraju motoriste udaraju pjesake udaraju se medjusobno ubiju sami sebe sjednu pijani za volan ne gledaju ljevo desno ne znaju sta je mrtvi ugao i na kraju ginu nevini pjesaci motoristi i ljudi ni krivi ni dužni
nemoj zaboraviti ni pjessake ,vole ga i oni zagaziti ko divljac na puti
Nije na pjesackom, nit je ovaj passat udario, neko bijelo auto je, nema tu pjesackog gdje je zena udarena
Passat je stao da pomogne zeni, u desnom cosku slike se vidi hitna i ispred nje je bio udes.
Dobio sam informaciju da je maloljetni pješak, da nije dijete
Da pogadam, pjesak se samo pojavio na pjesackom prelazu... Vozac nikako nije kriv 🧐