Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Torbicom ga Fuadeeeeeee !!!! :D
Ma nosio na majici grb velike Amerike, pa ga ovi nasi pretukli... Odbio je pomoc nase policije i hitne pomoci, pa je pozvao americku policiju i hitnu pomoc da intervenisu...
Još da ga MUP isprati do granice entiteta...
Jbg. , znači Srbi, Amerikanci ..... i tko još nije poželjan u ovom gradu ... ? ? ?
Zašto ne objavljujete priče koje se pošalju izbacite onda onu rubriku citatelji reporteri
Izgleda samo Bošnjaci i Sarajlije izlaze noću i piju i biju se. Ostale nacije i gradovi idu pišat' i spavat' u 22h, piju limunadu i pozivaju na mir i ljubav.
A'e ja što ste zapjenili oko tuče, šta se drugo u to doba može očekivati nego degenek. Da se još nadovežem na ime kluba pošto vidim da je aktuelno suditi na prvi pogled. Pussy Galore je Bondova "ženska" iz Glodfingera tako da "pogrdni" naziv ne stoji.
Sve je ovo PUSSY SMOKE !
Jaoooooo vidi ti samo kakvo ime nosi "" kafic "". Prije bi se reklo da je javna kuca. S obzirom da je i samo ime doprinjelo nasilnickom obracunu ipak ovi dogadjaji i nisu neka novost , recimo u San Francisku iako se ovakvi dogadjaji desavaju svakodnevno. Gdje ima Alkohola, ima i pi**nog dima.
Kafič odmah zatvoriti bez prava ikoga u porodici da ga otvoriNema niko rješenje -dozvolu da radi u to doba To je kao prvo
Gdje si poznavaoče prilika i prava u BiH!
Evo me tu sam a gdje si ti???da nisi u osnovnoj na dopunskim časovima?????A ono što sam napisao zaboravio sam dodati ""osim nočnih barova (naravno registrovanih)hotela i motela)
Ne shvatam ove srbe hejtere, mozak stao???- zar ovo nije terorizam a !!!!
Čovjek znajući engleski naravno, ušao je tražeći nešto drugo i fasovao kad je uhvatio vlasnikovu trebu :D
Znam ovog tipa šta je tražio malo je dobio
Najvjerovatnije da je jadnik zalutao u neku sarajevsku prčvaru
ma sarajevo je teheran
Come on in Pussy lovers! Alright, we got white pussy, black pussy, spanish pussy, yellow pussy. We got hot pussy, cold pussy. We got wet pussy. We got smelly pussy. We got hairy pussy, bloody pussy. We got snapping pussy. We got silk pussy, velvet pussy, naugahyde pussy. We even got horse pussy, dog pussy, chicken pussy. C'mon, you want pussy, come on in Pussy Lovers! If we don’t got it, you don't want it! Come on in Pussy lovers! ... Try and beat pussy for a penny! If you can find cheaper pussy anywhere, fuck it!
dosad vodimo 2:0 koja nacija je slijedeca?