Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ba,Hamo malo popio pa turirao golfa dvicu do kuce..sta panicite odmah
Kad je uspesan Sandzaklija mrze ga kad je kriminalac mrze kad vozi bus mrze kad prodaje sir mrze,pa zar su svi iz Sandzaka tako losi
Nije vam sir los.:)
Sta je ovo na Stupu se sve desaje ono sto ne valja, saobracajne nesrece, eksplozivne naprave, tuce ITD, kakva mafija zivi na Stupu, to treba malo dublje procesljati.
"Bitno je naglasiti da je sigurnosna situacija u glavnom gradu zadovoljavajuća. Primjetno je smanjenje broja krivičnih djela". Ovo je istaknuto danas prilikom obraćanja....
"Dosadan si vise." Irfo Ficne
Ma dosta vas vise... ako hocete da se pobijate.. samo izvolite.. ali popustite narod vise na miru i u miru . Pored svih muka treba jos i da u strahu da budemo... hoces li fino stici kuci ili ne.
Sad su oni što bacaju bombe na klixu, pa kad pročitaju tvoj komentar prestati će vjerojatno..
@morski_pas Stvarno... jao jaooo pa divno... hahaha kako si me obradovao sad s ovom vjescu... :P Super evo vec ne mogu osmjeh s lica da skinem .. :D Morski pas ko zna. mozda citaju.. mozda ne.. u svakom slucaju pretpostavljam da nece biti nekog ucinka.. ali morala sam izraziti nezadovoljstvo i da je vise dosta ovih situacija.. ;-) Veliki pozdrav ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
kako znaju da je aktivirana