Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema nesreće bez golfa.
Za mjesec golf na piku, kupljen nov u sarajevu, nikad udaran
Odjutros je neki administrator zadužen za Hamu.
Na Golfu 7 jeste nastala velika materijalna šteta, ali ne znam kako se može govoriti o šteti na nekoj Daciji?!
Da nije vozio Nikšić?
Tek uvežen, nikad udaran, fabrički lak ...
Baba ga vozila.
Zar je vazno ko je kriv? Kad se vec sve to desi .....
Naravno da će biti udes kad vozači ne znaju voziti u kružnom toku..
@Ona3110 poruka ovima dislikes.. Svako jutro vozim kroz oba kružna toka i svako jutro pa i jutros "pametan" vozač presjeca mi traku u izlazu.. Tobože on mora proći iako uredno sa signalizacijom (žmigavac) hoću izaći iz kružnog.. Jok on će prema aerodromu i onda moram kočiti.. Zbog takvih bit će uvjek udesa..
Zasto Klix ne smije pisati nista protiv Hrvata ? Juce im lovac namjerno ubio migranata https://m.vecernji.ba/crna-kronika/lovac-ubio-migranta-1108496 ⚠️⚠️⚠️
@Dunkirk Koliko znam Pirot je u Srbiji. Da si pročitao vijest sa linka ne bi se provaljivao.
Zasto Klix ne smije pisati nista protiv Hrvata ? Juce im lovac namjerno ubio migranata https://m.vecernji.ba/crna-kronika/lovac-ubio-migranta-1108496 ⚠️⚠️⚠️
Jarane opet das auto nista, a ovaj drugi se rascvijetao ko suncokret kad pukne zvizdan, svabo je to.
@JahacMagle2019 Postoje elmenti na vozilu koji su predviđeni da se "gužvaju" kako bi se amortizovao udar. Na taj način se ne prenosi direktno sila udara na putnike u vozilu. Tako da ta konstatacija "rascvijetao na suncu" i nema neko utemeljenje.
@dreamteam87 Po tvojoj logici je golf 2 od 30 godina najsigurnije auto. Treba priznat drug kad nesto ne valja..kvalitet nula i tacka.
I kaze bolje nov reno nego polovan svabo. Nema bez svabe nista.
Haj dobro je nek i policija nesto radi
ZGUZVALA SE DACIJA KO LIMENKA
@forum.ekspert Sto to "ko", pa i jeste obicna limenka hahhahaha, svaka Dacia u stvari. Nema bez svabe auta..
@forum.ekspert Nova auta se prave da preživi putnik, a ne auto. Zone deformacije ublažavaju udar koji doživi putnik, zato auto izgleda zgužvano, a putnici su zdravi izašli iz auta. Džaba ti što neki stari mercedes ostane izvana skoro netaknut, ako je putnik mrtav.
Dje gledate na mobitelu gledaju jeli neko lajkovo sliku