Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adema BućE ? čovjek se zvao Adem Buć, pa se ulica zove Adema Buća. NEPISMENOST lvl KLIX
Buce Potok
Zašto ne prenosite vijest da je stigla ekskurzija iz Sarajeva u Hrvatsku, po izlasku iz autobusa jedno dijete se srušilo i nije moglo disati. Dosjetljivi profesori su ga stavili ispred auspuha da diše, dijete je momentalno došlo sebi.
hahahah, vidim pucaju minuse al ti je dobra ta
Oprez ljudi. Život nema cijenu!
prebrzo se vozi nema sta. dok nisam sletio nisam se naucio pameti, a ono nemoj pit dok vozis prodje kroz usi i tek se vrati u glavu kad premotavas film, ako si prezivio... a glava boli sto od udara sto od stete sto od mahmurluka