Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po broju sudara od sinoc vidimo koliko raja ne konta da zimske gume i kiša nikad nisu išle jedno s drugim. Polako ljudi...
Koliko je ovaj KS zbunjujuci, iz Sarajeva, prema Vogošći? pa šta je Vogošća nije u Sarajevu? Obavezno vrstiti to da Vogošća i Ilidža pripadaju gradu Sarajevu a ne samo kantonu, ne shvatljivo
@h8er_ Ja bih prije rekao da je za vas "prave Sarajlije" ostala teorija da je Sarajevo samo kaldrma između Vratnika i Bistrika. Momci, živimo u 2017. godini, ako je iko zaostao to ste onda vi u takvom razmišljanju. Hvala, prijatno.
Joj pasha, tebi treba gps pod hitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Malo prije sam prosao ovuda... Nije mi jasno KAKO!!! Na ovom dijelu je dosta pregledno i široko, ali.. Ovo može biti samo velika nepažnj ili ti ludski faktor.
mozda ces se smijati ali reci cu ti zasto tu ima uvijek sudara i mrtvih...tu je bilo groblje koje su komunisti razorili i napravili cestu ,i bice udesa uvijek nazalost..
seljacine iz vogosce porijeklom iz srebrenice i bratunca mamixu im papansku
Nepaznja, zurba... Najgore osobine
...i ja mislim