Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
golf 2, nevjerovatno
za volanom dvojke, niko pametan.
Nemojte nam više praviti kružne tokove, u svijetu smanjuje gužvu kod nas je povećava 😂
Zato što vanjskom (isključnom) trakom dodje vozačka neznalica i odluči napraviti 37 krugova istom. Šta ocekivati nego ovo da se desi?
Treba dizel na 8 km podici
Kod vas je novina kruzni tok dok 50% vozaca se izgubi jer nezna pravila. Vidite sta vam Trojka radi brzi protok u saobracaju , nove trolebuse , obnova tranvajske trase , dok ovi stosu 20 godina bili na vlasti nisu bili u stanju ofarbati tranvaje.
Opet vozaci golfa 2.MOZGOVI
Inace nema guzve, sve je super.
Zabraniti Golf 2, hapsiti vozače
Golf dvica ubica
klix, jeste svjesni da ide poster mahira devica pa naslov clanka. pa uvodna recenica clanka pa poster mahira devica. pa zatim jos jedna recenica zatim opet poster mahira devica. da li ste okej?
Koliko košta da mali položi isprve? Pitam za druga.
Klasika, ovdje kao i svugdje drugo gdje je kruzni tok isto neznanje i krkanluk.ako se po pravilimq ponasas u kruznom toku jadna li ti majka glava ti je u torbi
Mogu misliti koja gužva,potrefio par puta.