Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj Bože da vi šta konkretno napište i sa malo više informacija.
evo samo za tebe
Divljanje, je jedina rijec koja opisuje stanje na cestama u posljednje vrijeme...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mecka, oboje 19g., malo trka s audijem, malo kisa....i pljus....ode na sine. Zao mi raje sto je ostala u guzvi.
Jednom samse prevrcao nedo bog nikome pola godine samse oporavljao.Sto fizicki sto psihicki.
ma dokle vise,ko daje vozacke ovim hajvanima?dokle normalan svijet da strahuje od ovih klosara koji jurcaju nabudzanim autima,a murije nigdje,po kladionicama,a kad treba nekog normalnog i postenog vozaca osisat za cenera eto ih bagra umjesto da su javni servis koji stiti i cuva red,ma ja,utopija.halo hajvani ima djece koja se voze i koja su po trotoarima,imatel vi savjesti?koliko je jadan i jeftin ljudski zivot danas jer su stoka i ljudske zvjeri zavladali
Ja bolan, kada je na sirotinju nadju ti tamo neku stotu sitnicu da ti ne radi koja niti je kada trebala niti ce trebati. Dok se ovim kriminalcima kazne cesto namjerno razvlace po tuzilastvima i na kraju zastare predmeti i nista ne bude, kao sto se skoro desilo u TK.
udrite se kreteni
2Fast2Furious 6. Stupska petlja Drift
otkad je napravljena petlja na stupu sve cesce saobracajke tamo... je li moguce da su vozaci toliko ludi, neiskusni, ili putevi nisu dobri, ili su svi jednostavno nekulturni... kakav je ovo clanak, ... ko je povrijedjen, koliko je povrijedjen, sta je uzrok nesrece, kad se tacno desila nesreca,... oni pisu o tramvajskim redovima voznje, pa je li to normalno?
Nije seljak naučio na široko, ravno i prostrano, pa odma' zaboravi na ograničenje i postojanje kočnice. K'o s lanca pušteni.
zato ja tako rijetko i odlucim da odem u sarajevo jer me je strah da cu poluditi od sviranja auta iza mene kad stanem nekom na pjesackom... stvarno tamo nijedan vozac nije siguran sta mu nosi novi dan
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Civilizovana petlja s pjesackim potputnjakom i stanicama uveliko zbunjuje nasu raju.
Vi svi koji pišete komentare kao želite ocrnit vozača audia Ne znate o čemu se radi u cijeloj ovoj situaciji. Ne znate kako je dotični gospodin zaobilazio sa Ml audia ii kako se moram prinudno ubacit u traku audia, kako je moram se zapucat u audia aa samim tim svojim ne promišljenom odlukom završio na krovu na šinama. Tako da bi vas molio da šutite Vi koji ne znate šta se tu desilo.
Ne javljaj se, ocrnit će i tebe i tvoj pravopi i gramatiku. Eto prati ;)
e tako je to kad zbog rata niko u školu nije išao, a sad su svi diplomirani "doktori", "ekonomisti" i "profesori"
Opet Audi. Hitno uvesti psihijatrijski pregled za sve koji voze Audi.
Stvarno ne mogu nikako da shvatim :/ jos ima radar i ono opet...
Jel ovo GTI? Prvom 70, drugom 150, trecom 300.
Tatini sinovi i zbog ovakvih nevini ljudi i stradaju,na zalost
Ma tek mu je devetnaest godina. Valjda u budućnosti nauči kako se vozi. Pred njim je život, samo ako se ne bude ovako ponašao na cesti. Ali, ako se bude ovako ponašao, daj Bože da poživi i iskoristi svoj samo jedan život. Jednom se živi, jednom se mre.
Slažem se,valjda će mu ovo bit upozorenje, jer dobio je žuti karton, nažalost mnogi ga nisu dobili jer je bio crveni iz prve ...Nadam se da će biti dovoljno pametan da to skonta i prepozna..
cuo za 6 pravilo saobracaja pa pokusao da i on bude šinsko vozilo
i ne prevrćali se koliko su izvijugali cestu kod petlje nakon radova.
prevrtali, i cesta je OK samo sto treba voziti po ogranicenju...
Ma ja,cesta je kriva...
18 mu godina i ono odmah pocelo ML-a vozat'