Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je meni jasno, ali koji klinac se jurca sa ovim jebenim krntijama? Gledam danas, izaslo malo sunca, odmah se dignuli gradski trkaci sa dvicama, ni jedan ne prolijece ispod stoje, druze, zao mi je zbog nesrece, ali sam si kriv.
bogami ja sa mercom kuliram sa curom na kafu i citam crnu hroniku
w123?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Smajkane nadam se da ces se izvuci. Ne brze od zivota...!
Momak je poginuo, srami se na čemu privlačiš pažnju VPkomentator.u
stvarno mi je teško ovo reći, ali momak je podlegao.. '86. godište, upravo mi je policajac koji je na mjestu nesreće, to rekao.. a uviđaj je još uvijek u toku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Paul Walker all over again R.I.P. Smajkane :'(((
Neznam ovo je najmanje 100 isao vise i nemoze razviti ispod sigurno nije.Dzeta nema odnje nista nije vredila bez udesa ni 500 sad nevredi nista otpad oko 120 150km.Zaomije ovakvi udesa jer pitanje je zivota ali nepaze stoje najgore vozacu zelim brz oporavak,ako nije ono najgore nedaj boze pozz.
Svi vi vozite SKUPOCJENE automobile, ali bez posla sjedite i buljite u klix, svi vi znate kako se vozi a vozate se TROLOM i to bez karte, svi vi pricate o kulturi, a bacate smece pored kante, svi nekom sudite i osudjujete a zivot vam se svodi na to da skupljate komentare po portalima. SRAM VAS BILO gnjide jedne, vi niste neko ko optuzuje i ko sudi, vi ste obicni gubitnici za racunarima. MOMAK JE PRESELIO NA BOLJI SVIJET, NJEGOVOM GRESKOM ILI NE VISE NIJE NI BITNO, POKAZITE MALO POSTOVANJA PREMA NJEMU, PREMA NJEGOVOJ RODBINI I PRIJATELJIMA JER NIKAD NE ZNATE.... NE DAJ BOZE MOZDA SE NADJETE VI ILI NEKO VAS U SLICNOJ AKO NE I ISTOJ SITUACIJI PA BI VIDJELI KAKO JE BITI NA METI "OSVJESTENIH MORALISTA" KAO STO STE VI SAD. GADITE MI SE, OLOŠU OD LJUDI!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=_j-8tn4nmow&index=10&list=PL2EDAA4F7CF20E26F R.I.P :(
Zivimo i ginemo za ono sto volimo zato okanite se komentarisanja i seljackog pisanja!!! R.I.P Smajkan :(
I šta sad reći? Govorili smo - očito nije pilo vode. Izgubljen je još jedan život, a mogao je isto tako da se zabije u djecu, starce, prolaznike. Sjetite se ovog momka kada opet vidite trkača ili obijesnog motociklistu kako se propinje na motoru između dva semafora.
Neciji sin se sinoc nije vratio kuci,jedna majka je zaplakala.Vise nije vazan uzrok nesrece,jer ga majka vise nikad nece zagrliti.Jeli moguce da neki nemaju ni onaj trun saosjecanja sa njegovim najblizim.Pitam se samo dali biste tako pisali da se radi o vasem bratu,sinu,ocu,momku.
Sta je bilo,o tome necemo.Nazalost,sad je tako.Neka mu dragi Allah dz.s. podari lijepi dzennet.
dobro je ..nije golf dvica , sad je jetta ahahahahahaha :)
šta je ovdje dobro?
što je ostao živ ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
RIP za momka vidao sam ga na stretrace utrkama ali i policija je kriva okupljaju se pjani i drogirani pa onda gasaju za momka neznam jel takav ali nema smisla rahmet mu dusi sad je kasno.
Sta ti je? Nije momak poginuo, procitaj tekst!!!
Poginuo je
Djes' turbo ne das se prepoznati...
nek ti je vjesni rahmet druže :(( Prizor je malo rec bio strašan ..
halo ba tersovi momak nije prezivio svaki komentar je suvisan sta je bilo bilo ne dao bog dragi nikome A SMAJKANU LIJEPI DZENET ALLAH DRAGI DA PODARI I PORODICI SABURA U OVIM PRETESKIM TRENUTCIMA.
Da ti dragi Allah podari lijepi Dzennet Sanine
RIP Smajkan!
Ne mogu da vjerujem.