Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saobračajne gužve prije svega uzrokuje katastrofalno stanje u javnom prijevozu. Tramvajske pruge ili trase se ne rekonstruišu i ne servisiraju. nema ulaganja u nove tramvaje nekih 35 godina, nema ni polovnih trolejbusa, ima onih turskih autobusa ''čađavaca'' u unutar kjega moraš imati ''gasnu masku''.Siromaštvo, nebriga, rasipnišvo na drugoj strani.
Gospodo,prodjem grad s kraja na kraj,i nigdje policiju ne vidim.Zbog toga se desavaju i pljacke,pucnjave,a i ostala sranja.Policije nigdje,kontrole nula.
Čitam na jednom portalu da je Rastoder oslobodjen optuzbe da je onu nesretnu ženu ubio golfom na pješačkom!!!Cak nije ni bio u pritvoru,samo onaj prvi dan!Ma samo nek nepuca..bas je fino...
Evo sad i Klix objavio..tugo moja
Infrastruktura je takva da se moze dogoditi saobracajna iznad Mojmila i opet ce u citavom gradu biti guzve.
Pa šta ti ima ko prijavljivati. Kolaps na obali. Trebaš znati jer ti je stanica policije 200 metara niže. Dođi utvrdi šta je. Ako neće uviđaj, naredi uklanjanje vozila ili piši kazne.
Ma zapravo nije ni 200 metara već 20-30 metara, haman pred vratima im sudar.
Jarane vidi Das Auto, ni ogrebo se nije, a Mecka se raspala ko bugarska skupstina.