Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Savjet nesretnim vozačima: tužiti Autoceste FBiH za naknadu štete!
U bosni se tuzba nikad nije isplatila, zato nam je toliko korumpiran sistem
tužiti divlje svinje?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ljudi isjekli ogradu oko autoputa da mogu ovce pasti
Jesmo seljaci u pm
Samo kažnjavati novčano i da se vrati u prvobitno stanje.
Ja sam polagao vozački ispit prije 50 + godina i tada učio da se auto drži pod kontrolom i da se može u svakom momentu zaustavit. Prošao sam mnoge zemlje po evropi i odatle znam da se mreže staljaju samo na kritičnim mjestima.
Otkud svinje u federaciji, tamo se one ne konzumiraju i nemaju sta da traze. Dodik i na tom polju provocira🤣 Za izbore je svaka kampanja dobra, a ova spada u religijsku. Dosuse u ratu se jelo sta se imalo, jel de?
Грок, грок, србоћетнићка завјера Грок, грок
Plaćamo najskuplju cestarinu, najviše izdvajamo za puteve kroz registraciju, uzimaju nam milione kroz akcize.... I opet nisu sposobni zaštititi autoput od divljih životinja. Za tolike pare trebao bi da lebdi.
ne stite ga od divljih zivotinja nego od zivotinja na dvije noge. U mjestu gdje zivim najmanje je 70-80 puta stoka ljudska isjekla ogradu.
Nego šta nego tužiti. Nadati se da nije bilo mrtvih inpovrijeđenih
Kuda idu divlje svinje.
Kuda idu divlje svinje?
Kakva slucajnost. Prekucer isto kod Gradiske izletilo krdo svinja i isto dva auta naletila. Ranije nisu.
Zanimljivo je da su trupla svinja nestala, mada u blizini žive samo muslimani, koji inače ne konzumiraju svinjsko meso.
Неузубилах!
Damn! Kako?
Kod nas na Alipašinu, svinje se voze u policijskim kolima.
Svinje su uredno putarinu platile,
Ovo je za plakati. Dakle platis autoput i nemozes se osjecati sigurno nego strijepi na sta ces naletiti. A autput placas kao jedan od najskupljih u regionu. Fuj !!!!!
Ovo se moze desiti samo kod nas u BiH,zali boze auta,tolika neodgovornost nadleznih koji odrzavaju pomenutu dionicu auto puta u uredenim zemljama daju se ostavke i kazne ,a kod nas radi ko sta hoce i kako hoce