Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao sam slučaj na autoputu Stup pravac prema petlji. Ja u desnoj traci se vozim u zaustavnoj traci stoji kombi 4 žmigavca upalio. Odmah se kombi uključio u desnoj traci iz zaustavne trake ni pogledao nije imali auto u desnoj traci. Sreća uspio sam zakočiti i izbjegao sam udes. Otvorite dobro oči morate paziti za sebe i ostale vozače.
Nema tu sta tiguan usao u lijevu preticajnu traku kojom je jurcao Caddy samim tim oduzeo prvenstvo i on je kriv vidi se i na slikama da ga je udario u lijevi zadnji cosak.. ti juris dozvoljenom brzinom od 130km/h nemas ni priliku zakociti 😮‍💨
U nekim zemljama ako guslas na auto putu kamera te slika i platis kaznu isto kao i da si vozio preko ogranicenja.
Federacija ima auto-put???!!!
Da 10 Januar
Ima, koristi se dosta, za razliku od vaseg na kojem je manje auta nego u Pjongjangu.
To ti je kad firme daju papcima sluzbena auta pa ode da se trka na autoput! Najzalosnije sto je sve prekriveno kamerama i nema sankcija nikakvih umjesto da te na naplatnim doceka policija i uzme vozacku automatski
Dvije trake plus pomocna i opet malo.Stoka za volanom.Sto se onda zalimo na cestu Tuzla Sarajevo i obratno?!? Da je i ona pet traka malo bi bilo divljacima za volanom.
Auto put zvani divlji zapad svi znaju da nema policije i divljaju
Kako ?????
Tako sto su u lijevoj traci i oni sto voze 80 i oni sto voze 160.