Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neprilagodjena brzina, ne drzanje propisanog razmaka i naravno ne pridrzavanje propisa o vezivanju pojasa...ovako odokativno
dobra procjena
@singl to se u 95% slucajeva podrazumijeva pa nisam ni napisao
Mobitel 🙄🙄🙄🙄
Neee brate. Ovdje se kaze da su pjesaci krivi. Postuj pravila
neka se sudaraju kad se lijepe jedan za drugi...
Saobracajna (ne) kultura! Stroge kazne su jedini ljek za nepostovanje saobracajnih propisa! Juce sam cuo da u Italiji, ako se prekoraci na auto putu max propisana brzina, kazna je 1000€!
A Vmax=130km/h.
Kad mi se nakrivi i sjedi na semaforu i gleda me nesta i glumi Vin Disela, izaso bi i zabio ga u beton, ali eto zbog debila lezat bezveze,
sta je ovo 100 nakih sranja opet smo postali ko divlji zapad
Milanović više glumi,,KLOVNA" već prijedsednika...Sram ga bilo...na sebe je navukao samo gnjev ..
Ovaj naprijed golf 2018 god tu negdje,a ova alfa 2002 godina, iako nisam neki ljubitelj talijana mora ima se odati priznaje za ovakav dizajn i koliko su bili ispred vecine proizvođaća.
Samo ime WV sve ti govori, narodni auto. Ne pravi se da bi ti se svidjalo. A opet Alfa Romeo opet ti ime sve kaze, kvarila se ili ne ko je Alfu vozio zna sta je pravo auto.
Cuj kod pravnog fakulteta? Nidje veze. Ovo je tacno ispred BH Poste. Pravni fakultet je 100 metara prije sudara. Bar to novinari klixa tacno napisite.
taman izvedite kakog pravnika da vam to rijesi
Ako nije na Obali onda je na Otoci ili Malti a ako pomislite da ce proci dan bez sudara pojavi se Stup. Polako ljudi dragi.
Šta vam je danas drago ljudstvo