Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte bezveze trunit BMW mercedes i tako to govorit. Svi bi vi voljeli i bmw i mercedes i audi. Desi se svakome, drugo je to sto kod nas 90% vozaca ne prati propise, prolaze na duboko žuto, voze vanjskom trakom kruznog toka, ne koriste zmigavce.
@hakenpuc Znas li koliko mi se puta desilo kad vozim unutrasnjom trakom u kruznom toku da niko nece da te propusti namjerno, i da moze kako udario bi me. Pa sto bih se ja bezveze maltretirao, vozicu vanjskom trakom dokle god se ne naprave normalni propisi po pitanju kruznog toka. Za ostalo se slazem, prolazi se na crveno, ne daje se zmigavac, ubacuje se ko gdje hoce.
Upravu si sto se tice kruznog toka ali se trudim stvarno da vozim kako treba
nisam vidio nekulturnije vozace od "sarajlija" ako nisi startovo vec na zuto to odma svira. 90% ih ne daje zmigavac kad se iskljucuju iz kruznog. Cekam da udjem u kruzni ono izadje bez zmigavca e onda mu se stuca cjeloj fameliji.
@Albagdadi Naravno, mi moramo da pretpostavimo gdje će on/ona skrenuti.. Drže se rečenice, "ne treba mi žmigavac, koga briga gdje idem."
Uvrh glave tri. Možda četiri.
Vrlo malo ljudi poštuje i ZNA saobraćajne znakove, propise, prava prvenstva i ostale stvari. Sjede lola u auto i konta cesta je njegova. On je glavni svi se moraju skloniti ili nešto slično, to se "lijepi" uz auto, blica, svira. Pogotovo ako vide početnika kojem se ugasi vozilo negdje, tad su psovke glavni i sastavni dio saobraćaja. A ne daj Bože da staneš pješaku na pješačkom prijelazu, ili pustiš autobus KOJI IMA PREDNOST U SAOBRAĆAJU.
Ne pisite gluposti mi smo uspjeli ibjec ovaj sudar uspjeli zakocit zena sa C5 prsla kroz cveno kriva sto posto bmw bio pored nas nije je vidio
Nema to nikakve veze sa Sarajlijama, u zadnjih par godina se to znatno povecalo, razmisli zasto. Prodale su se sume i livade i kupili stanovi i bijesna auta da se sila provodi po gradu.
Džaba semafor kad on mora proći...
nisam vidio nekulturnije vozace od "sarajlija" ako nisi startovo vec na zuto to odma svira. 90% ih ne daje zmigavac kad se iskljucuju iz kruznog. Cekam da udjem u kruzni ono izadje bez zmigavca e onda mu se stuca cjeloj fameliji.
Sve je ovom vecinski uzrok manjak pravne drzave i njene pravne ucinkovitosti.Nije dovoljno kazniti pa ako naplatis naplatis ako ne nikom nista a dosta tog se zavrsi i stelom.Umjesto nekakvih kaznenih bodova kazni ga da 7 dana mete cestu ili kupi opuske ispred nekog javnog objekta pa sve do zafarbavanja grafita na fasadama pa bi mnogi od ovih saobracajnih blesimetara dosli koliko toliko pameti.Grad bi bio i cistiji a sigurno i sigurniji za voznju.
Mnogi se voze jer nikad nisu naucili da po gradu hodaju. 😒
BMW :)
Da Bog sacuva sta se ovo desava?! Cudo svaki dan nema po stotinu udesa kako neki voze..