Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sado?, a imena u pm, brat mu se zove Mazo, treba i njega uhapsiti 🤣
Sado Đugum!! Pa to ne može biti operski pjevač ili neki naučnik da ga ebeš 😂 Samo nasilnik ili vlasnik nekih robova koji rade za njega za cvaju i na crno
Tea Tairovic.. sad će suzavci na nastupe Itd..
Jel vas stid???
Free Sado, vi praziluci sto pisete nesto nemate pojma ko je covjek TIŠINA
Ko je covjek hebo te on,pripadnik “united tribunsa” grupe narko dilera,trgovaca ljudima,kriminalaca itd,gori od njih su samo takvi poput tebe koji im se dive kao da su naucnici i doktori a ne zadnji narkomanski sljam!!!!
Smiješno
A de niste trebali
3 mjeseca?
Hahahahaha
pripadnik roma bavio se prostitucijom,sado je Romul
Kako ima pravde kad nisu povezani sa vladajucim direktorim, ministrima, k palcima
Kada huligani a la Ultrasi isprebijaju ljude i porazbijaju okolinu pa čak i neko smrtno nastrada kažu da to nije ugrožavanje sigurnosti. Jedino gore od anarhije je tiranija.
Sad ce biti da je kriva Trojka jer su izdajice bosnjacke drzave i slicno. Gdje su botovi? Luksemburg, jesmo li na vezi?